Για... πάντα στην Λίβερπουλ ο Μανέ

Παίκτης της Λίβερπουλ για πολλά χρόνια ακόμη θα μείνει ο Σαντιό Μανέ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους «κόκκινους».



Για... πάντα στην Λίβερπουλ ο Μανέ

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε νέα, βελτιωμένη συμφωνία, με το ακριβές εύρος της να μην γίνεται γνωστό από τον σύλλογο. Ακούγεται πως πρόκειται για deal έως το 2023!

«Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ χαρούμενος, που υπέγραψα νέο συμβόλαιο. Είναι μια σπουδαία ημέρα για μένα και ανυπομονώ για τα πάντα. (Ανυπομονώ) Να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου αλλά και τον σύλλογο για να πραγματοποιήσουμε όλοι μαζί τα όνειρά μας, και κυρίως να κερδίσουμε τρόπαια.

Πάντα έλεγα πως δεν το σκέφτηκα δεύτερη στιγμή όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω εδώ. Ήταν ο σωστός σύλλογος την σωστή στιγμή και με τον σωστό προπονητή στο τιμόνι. Για μένα, πήρα την καλύτερη απόφαση της καριέρας μου», ανέφερε ο ίδιος, ενώ ο Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε για την παραμονή του ποδοσφαιριστή του στο «¶νφιλντ»:

«Η ανανέωσή του Σαντιό δίνει μεγάλη ώθηση σε όλους και είναι ακόμη μία πράξη που δείχνει πως οι παίκτες ήρθαν εδώ προσηλωμένοι τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον. Δεν μπορώ να φανταστώ ούτε έναν σύλλογο που δεν θα τον ήθελε εάν ήταν διαθέσιμος. Το γεγονός ότι παραμένει σε εμάς δείχνει το που είμαστε τώρα.

Ίσως δεν ξέρουν όλοι πόσο διψασμένος και φιλόδοξος είναι στο να καταφέρει πράγματα. Έχει στην σωστή σειρά τα πράγματα στο μυαλό του, ενδεχομένως περισσότερο απ' όσο νομίζουν κάποιοι. Θέλει όλα αυτά να τα πετύχει μαζί μας και με το να δεσμεύει τα καλύτερά του χρόνια με την Λίβερπουλ με κάνει να ξέρω πως πρόκειται για κάποιον που θα δώσει τα πάντα. Ως προπονητής δεν θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα».

Γιώργος Σιάφας