Ζλάταν: «Εμένα έλεγαν γέρο, όμως έκανα την Πρέμιερ να φαίνεται... για γέρους»! (vid)

Μόνο μην πεις στον Ζλάταν τι δεν μπορεί να κάνει. Θα πάρει φόρα... και θα τα γκρεμίσει όλα. Όπως το έκανε και στην Πρέμιερ Λιγκ, όταν άκουγε από συναδέλφους του να του λένε πως θα ήταν η πιο λάθος απόφαση που θα μπορούσε να πάρει κι εκείνος απλά... υπέγραψε στη Γιουνάιτεντ γιατί του έδωσαν κίνητρο!  



Ζλάταν: «Εμένα έλεγαν γέρο, όμως έκανα την Πρέμιερ να φαίνεται... για γέρους»! (vid)

Ο Σουηδός νυν αστέρας των Λ.Α. Γκάλαξι που κατάφερε να επιστρέψει σε απίστευτα σύντομο χρονικό διάστημα έπειτα από ρήξη χιαστών και πλέον αφήνει το σημάδι του στο MLS, μίλησε ξανά σε συνέντευξή του στο BBC για όσους τον αποκαλούσαν... μεγάλο ηλικιακά για την Πρέμιερ, για τους κινδύνους που εμπεριείχε το ενδεχόμενο ν' αποτύχει αλλά και για το αποτέλεσμα που προκάλεσε εκείνος στην εικόνα του πρωταθλήματος...

«Μου έλεγαν να μην παίξω στην Premier League γιατί στην Αγγλία αν δεν κάνεις καλή σεζόν τότε είναι σαν να διαγράφονται όσα έχεις πετύχει στην καριέρα σου και θεωρούν ότι δεν πέτυχες. Με έλεγαν γέρο για να παίξω στην Αγγλία και πήγα στην Premier και την έκανα να φαίνεται... πρωτάθλημα ηλικιωμένων.

Ήταν ακριβώς η πρόκληση που ήθελα. Η Premier League με έκανε να αισθάνομαι ένας... Μπέντζαμιν Μπάτον. Με ξανάνιωσε κι έτσι θέλω να νιώθω...» ήταν τα λόγια του μεγάλου, Ζλάταν!

Κώστας Ζάλιαρης