Αυτός είναι ο Ράμπι Ματόντο που κάλεσε στην Ουαλία ο Γκιγκς (vid)

Ο Ράιαν Γκιγκς έχει πάρει στην αποστολή της Ουαλίας για το αποψινό φιλικό με τους Αλβανούς τον 18χρονο εξτρέμ, Ράμπι Ματόντο και ο μικρός ενδεχομένως να πάρει χρόνο συμμετοχής, αν κι ακόμα δεν έχει καταφέρει να παίξει σε επίπεδο ανδρών...  



Αυτός είναι ο Ράμπι Ματόντο που κάλεσε στην Ουαλία ο Γκιγκς (vid)

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι, ακολούθησε την ομάδα στις ΗΠΑ για την προετοιμασία ενόψει της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο, δεν έπαιξε σε κανένα από τα ματς που έδωσαν οι «πολίτες» απέναντι σε Ντόρτμουντ, Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου στο tour που έκαναν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ως εξτρέμ, έχει μιλήσει πολύ με τον Λιρόι Σανέ και ο Γερμανός του έχει δώσει αρκετές συμβουλές, ωστόσο, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν τον έχει τεστάρει ακόμα και ο Ματόντο προσφέρει τις υπηρεσίες του στο τμήμα κ-23 της Μάντσεστερ Σίτι.

Είναι γεννημένος στο Λίβερπουλ, μεγαλωμένος στο Κάρντιφ, κλήθηκε για πρώτη φορά σε επίπεδο ανδρών στην εθνική ομάδα της Ουαλίας και ο Ράιαν Γκιγκς σκοπεύει να δώσει ευκαιρίες και να κάνει αλλαγές στο αποψινό ματς με την Αλβανία, μετά και την ήττα (2-1) από τους Δανούς την περασμένη εβδομάδα.

Κώστας Ζάλιαρης