Τα σενάρια πρωτιάς και υποβιβασμού της Αγγλίας!

Όλα είναι ανοιχτά. Από την πρωτιά στον όμιλο Α4 του Nations League έως και τον υποβιβασμό! Πάμε να δούμε όλα τα πιθανά σενάρια για την εθνική Αγγλίας ενόψει του σημερινού αγώνα με την Κροατία.  



Τα σενάρια πρωτιάς και υποβιβασμού της Αγγλίας!

Νίκη Αγγλίας

Εάν η Αγγλία καταφέρει να λυγίσει τους φιλοξενούμενους, τότε θα προσπεράσει την Ισπανία και θα εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου και θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα τελικά του Nations League.

Νίκη Κροατίας

Το χειρότερο δυνατό σενάριο για την Αγγλία. Σε αυτή την περίπτωση οι Κροάτες θα ανέβουν εκείνοι στην πρώτη θέση και θα κερδίσουν τον όμιλο, ενώ τα «τρία λιοντάρια» θα τερματίσουν στην τελευταία και θα υποβιβαστούν στην League B.

«Λευκή» ισοπαλία

Εφόσον το ματς τελειώσει ισόπαλο και χωρίς γκολ (0-0), η κατάσταση στο γκρουπ δεν θα αλλάξει! Η Ισπανία θα τερματίσει πρώτη, η Αγγλία δεύτερη και θα παραμείνει στην League A και η Κροατία θα υποβιβαστεί στη League B.

Iσοπαλία με γκολ

Κάτι σαν… ήττα! Η Αγγλία σε αυτή την περίπτωση θα υποβιβαστεί ως τελευταία στη League B, η Κροατία θα μείνει 2η και στη League A, ενώ οι Ισπανοί θα εξασφαλίσουν θέση στα τελικά του Nations League.

Αυτή τη στιγμή η βαθμολογία είναι ως εξής:

Ισπανία 6

Αγγλία 4

Κροατία 4

*Αγγλία και Κροατία με παιχνίδι λιγότερο.