Ξαναγίνεται… Ολλανδία με «καυτό» Ντεπάι και Βαϊνάλντουμ!

Εμφάνιση αντάξια του παρελθόντος της ήταν η χθεσινή της Ολλανδίας απέναντι στην Γαλλία στο Ρότερνταμ, με μεγάλους πρωταγωνιστές – και πάλι – τους Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ και Μέμφις Ντεπάι!



Ξαναγίνεται… Ολλανδία με «καυτό» Ντεπάι και Βαϊνάλντουμ!

Παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο, οι «Οράνιε» του Ρόναλντ Κούμαν επικράτησαν με σκορ 2-0 επί των παγκόσμιων πρωταθλητών, στο «Ντε Κάιπ» του Ρότερνταμ το βράδυ της Παρασκευής.

Πλέον, ταξιδεύουν στη Γερμανία για το τελευταίο ματς της φάσης των ομίλων στο Nations League, γνωρίζοντας πως η ισοπαλία τους αρκεί ώστε να πάρουν εκείνοι το εισιτήριο για τα νοκ-αουτ ματς της League A!

Τα γκολ των Ολλανδών σημείωσαν οι Μέμφις Ντεπάι και Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ, ενώ οι δυο τους, μαζί με έναν ακόμα… «κόκκινοι», τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, είχαν υπογράψει και το 3-0 κόντρα στους Γερμανούς τον περασμένο μήνα.

Μπορεί στο ρόστερ των Ολλανδών να μην υπάρχουν πλέον οι προσωπικότητες των Σνάιντερ και Ρόμπεν, μπορεί η ποιότητα να μην είναι αντάξια άλλων εποχών και ομάδων, όμως με «μπροστάρηδες» τους δυο «κόκκινους» και έναν… πρώην «κόκκινο διάβολο», που πλαισιώνονται με ένα σύνολο νέων παικτών, στις Κάτω Χώρες μπορούν μάλλον να αισιοδοξούν σε καλύτερα πράγματα στο μέλλον…

Xρήστος Γραβιάς