Big Ben: Με τα αποκλειστικά ειδικά στοιχήματα του Pamestoixima.gr σε League One και League Two

Μας άγχωσαν αρκετά τα παιχνίδια της προηγούμενης εβδομάδας, το τελικό αποτέλεσμα όμως μας δικαίωσε πλήρως. Η (πάντα απαραίτητη) Θεά Τύχη έδειχνε να μας έχει γυρίσει την πλάτη για τα καλά, αρκούσε όμως...μια ματιά της στο τελευταίο πεντάλεπτο για να στρώσουν όλα! Ειδικά στην αναμέτρηση της Νόργουιτς με τη Μίλγουολ(4-3 τελικό, ενώ ήταν 2-3 το 90΄) που η εξέλιξη της ήταν απλά απίστευτη. Φεύγουμε από τα περασμένα όμως και πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν από το σημερινό πρόγραμμα, με τη σημείωση πως υπάρχει αγωνιστική δράση μόνο σε League One και League Two εξαιτίας του Nations League.



Big Ben: Με τα αποκλειστικά ειδικά στοιχήματα του Pamestoixima.gr σε League One και League Two

Στο γήπεδο “Πιρέλι” του Μπέρτον, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Κόβεντρι. Για την αναμέτρηση αυτή, τα στοιχεία είναι λίγο διαφορετικά από τα συνηθισμένα. Αγωνιστικά, οι δύο αντίπαλοι δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Η Κόβεντρι υπερέχει ελαφρά, είναι σε πλήρη αγωνιστική φόρμα στο Πρωτάθλημα και έχει στόχο από την αρχή της σεζόν τις θέσεις των πλέι-οφ. Η Μπέρτον μάχεται σε όλα τα παιχνίδια και η ανταμοιβή της είναι η απομάκρυνση από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Και οι δύο ομάδες βρίσκουν σκορ στα τελευταία ματς, με την Κόβεντρι να βολεύεται λίγο καλύτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια ως τώρα. Σήμερα, η διαφορά είναι πως οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με αρκετές απουσίες βασικών παικτών τους από όλες τις γραμμές και φυσικά οι αποδόσεις φαβορί(λάθος κατ΄εμέ) που δίνουν οι μπουκ στην Μπέρτον . Επιπλέον, η πλήρως ανανεωμένη πλατφόρμα Pamestoixima.gr, προσφέρει κάποια καινούργια ειδικά στοιχήματα που δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητα και μας προσφέρουν μία πολύ καλή εναλλακτική. Ένα τέτοιο είναι το ειδικό ¨διπλή ευκαιρία και όβερ 1,5 γκολ συνολικά¨ και θα επιλέξω το ¨ισοπαλία ή Κόβεντρι και όβερ 1,5 γκολ¨ σε απόδοση 2,30.

Στη League Two και το γήπεδο”ΜΚ”, η Μίλτον Κέινς Ντονς φιλοξενεί τη Μάκλσφιλντ. Οι γηπεδούχοι έχουν βρει τα πατήματά τους και δικαιώνουν όλους εκείνους που τους έχριζαν εκ των φαβορί για την άνοδο από την αρχή της χρονιάς. Είναι αήττητοι στα τελευταία 9 ματς και έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό την πολύ δυνατή αμυντική γραμμή. Εντός έδρας έχουν ρεκόρ 5Ν-3Ι-0Η και γκολ 11-4. Η Μάκλσφιλντ είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Τελευταία στη βαθμολογία με μόλις μία νίκη και 7 βαθμούς στο σύνολο, τραγική εκτός έδρας με μόνο μία ισοπαλία σε 8 ματς και ρεκόρ γκολ 7-17. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να επικρατήσουν εύκολα, εμείς θα επιλέξουμε όμως ένα ακόμα μοναδικό στοίχημα από την πλατφόρμα Pamestoixima.gr, την ¨διπλή ευκαιρία και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες¨ για επιπλέον ασφάλεια. Επιλογή μας θα είναι το ΜΚ Ντονς ή ισοπαλία και όχι” σε απόδοση 2,00.

Επιστροφή στη League One και το γήπεδο “Κασάμ” του Όξφορντ. Η ομώνυμη ομάδα αγωνίζεται κόντρα στην Τζίλινχαμ. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στα δύο σύνολα. Στόχος κοινός είναι η παραμονή στην κατηγορία, θα παλέψουν για αυτόν μέχρι τέλους κατά τα φαινόμενα. Εντελώς αμφίρροπη η σημερινή αναμέτρηση, δεν θα μπλέχαμε μαζί της αν δεν υπάρχει το ρεπορτάζ που δίνει την Όξφορντ με πολλές απουσίες. Συνολικά 10 απόντες μετρά για σήμερα ο προπονητής Καρλ Ρόμπινσον, με τους 5 από αυτούς να είναι επιθετικοί. Όλοι τους είναι βασικά γρανάζια της ομάδας, χαρακτηριστικά αναφέρω πως 6 εξ΄αυτών έχουν 10 συμμετοχές και πάνω. Η Τζίλινχαμ έχει μόλις μία απουσία, είναι σχετικά καλά με ρεκόρ 2Ν-1Ι-2Η στα τελευταία 5 παιχνίδια και σήμερα στοχεύει σε θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε άμεσο ανταγωνιστή της. Η διπλή ευκαιρία προσφέρεται στο Pamestoixima.gr στο 1,63 και φαντάζει μεγάλη για τα δεδομένα του αγώνα.

Συνοπτικά

Μπέρτον-Κόβεντρι Χ2+όβερ1,5 γκολ 2,30

Μίλτον Κέινς Ντονς-Μακλσφιλντ 1Χ+ no goal 2,00

Όξφορντ-Τζίλιγχαμ Χ2 1,63

 

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Νίκος Κεραμύδας