Η σύζυγός… κράτησε τον Μοράτα στην Τσέλσι

Στο… ταρακούνημα της γυναίκας του, όταν της παραδέχτηκε ότι ήθελε να φύγει από την Τσέλσι, απέδωσε ο Άλβαρο Μοράτα το γεγονός ότι παρέμεινε στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!  



Η σύζυγός… κράτησε τον Μοράτα στην Τσέλσι

Ο επιθετικός των «μπλε» είχε σκεφτεί έντονα το καλοκαίρι να αποχωρήσει από την ομάδα, όμως έπειτα από το… ηλεκτροσόκ που του έκανε γυναίκα του, το σκέφτηκε καλύτερα.

«Είπα στην οικογένειά μου ότι έπρεπε να κάνω ένα ή δύο βήματα πίσω και να απολαύσω ξανά το ποδόσφαιρο. Ένιωθα μεγάλη πίεση και όταν συμβαίνει αυτό, σταματάς να απολαμβάνεις το ποδόσφαιρο», τόνισε αρχικά ο Ισπανός επιθετικός και συνέχισε:

«Ήταν η στιγμή που είτε θα αφήσεις τους ανθρώπους σου να σε βοηθήσουν και να σε ακούσουν, είτε θα συνεχίσεις και τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα. Αυτό το καλοκαίρι είπα στον εαυτό μου ότι ήθελα να πάω σε μια ομάδα που δεν θα ένιωθα πίεση και θα ήμουν χαρούμενος ξανά.

Η σύζυγός μου γέλασε και είπε ότι να μην λέω ανοησίες. Πολλά πράγματα συμβαίνουν στο κεφάλι σου, αλλά πλέον απολαμβάνω το ποδόσφαιρο ξανά. Το θέμα ήταν να ισορροπήσω το μυαλό μου, το οποίο είναι αυτό που ελέγχει το σώμα».