Ρούνεϊ: «Η FA ήθελε το φιλικό πριν το Μουντιάλ, δεν επιστρέφω στην Πρέμιερ Λιγκ»

Για την επιστροφή του στην Εθνική Αγγλίας μίλησε ο Γουέιν Ρούνεϊ στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της φιλικής αναμέτρησης με τις ΗΠΑ την ερχόμενη Πέμπτη (15/11).



Ρούνεϊ: «Η FA ήθελε το φιλικό πριν το Μουντιάλ, δεν επιστρέφω στην Πρέμιερ Λιγκ»

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «τριών λιονταριών» ετοιμάζεται για την 120η και τελευταία του εμφάνιση με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και έδωσε απαντήσεις για διάφορα ζητήματα που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομά του.

«Η αλήθεια είναι πως η FA πρότεινε τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου φιλικού πριν από την έναρξη του Μουντιάλ. Τα παιδιά προετοιμαζόντουσαν όμως για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό τουρνουά του πλανήτη και δεν θεώρησα σωστό το timing…»

«Επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ; Δεν νιώθω έτοιμος για κάτι τέτοιο και το πιθανότερο σενάριο είναι να ολοκληρώσω την καριέρα μου στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών» ενώ για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μην αγωνίζεται με το «δεκάρι» στη φανέλα τόνισε...

«Δεν έχω καμία απαίτηση. Δεν θα ζητήσω το νούμερο 10 ούτε το περιβραχιόνιο του αρχηγού» ανέφερε μεταξύ άλλων ο άσος της DC United.

Ιωάννης Τζιουμακλής