Στάριτζ: «Δεν έχω παίξει στοίχημα ποτέ στην ζωή μου»

Την πρώτη του δήλωση μετά την ανακοίνωση της FA πως καλείται σε απολογία για παράνομο στοιχηματισμό έκανε ο Ντάνιελ Στάριτζ, που μέσω εκπροσώπου Τύπου της Λίβερπουλ ξεκαθάρισε πως δεν έχει στοιχηματίσει ποτέ στην ζωή του.



Στάριτζ: «Δεν έχω παίξει στοίχημα ποτέ στην ζωή μου»

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η ανακοίνωση της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πως ο Άγγλος διεθνής κατηγορείται για το συγκεκριμένο ζήτημα, με τον ίδιο να συνεργάζεται πλήρως και να αρνείται την... στοιχηματική ανάμειξή του. Βεβαίως βάσει των παραγράφων για την παραβίαση των οποίων κατηγορείται, καθίσταται σαφές πως το ακόμη και εάν δεν έχει στοιχηματίσει ο ίδιος, ενδεχομένως να έδωσε «οδηγίες» σε κάποιον άλλο για να το κάνει εκ μέρους του ή για δικό του, προσωπικό, όφελος.

«Ο Ντάνιελ συνεργάστηκε πλήρως κατά την διάρκεια της διαδικασίας και βεβαίωσε τον σύλλογο πως θα συνεχίσει να κάνει το ίδιο. Επίσης ξεκαθάρισε με στόμφο πως δεν έχει στοιχηματίσει ποτέ στην ζωή του. Όπως για κάθε τέτοιας φύσεως, θα περιμένουμε να ολοκληρωθεί πλήρως η διαδικασία μέχρι να κάνουμε κάποιο άλλο σχόλιο», τα όσα είπε ο σύλλογος για το ζήτημα.

Γιώργος Σιάφας