Κορυφή η Νόριτς, ο Τέρι... νίκησε τον Λάμπαρντ

Στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ πέρασε η Νόριτς, που επικράτησε της Μίλγουολ με το... τρομακτικό 4-3. Στην κόντρα των Τζον Τέρι – Φρανκ Λάμπαρντ, νικητής βγήκε ο πρώτος.



Κορυφή η Νόριτς, ο Τέρι... νίκησε τον Λάμπαρντ

Τα «καναρίνια» είχαν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους αλλά έβγαλαν εις πέρας την αποστολή του και κατέκτησαν το τρίποντο. Λιγότερα γκολ αλλά εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον είχε και η νίκη της Άστον Βίλα επί της Ντέρμπι, με τους “χωριάτες” του βοηθού Τζον Τέρι να κάνουν τρομερή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος κια να σκοράρουν τρεις φορές για το τελικό 3-0.

Εντυπωσιακό ματς είχαμε και ανάμεσα στις Μπέρμιγχαμ και Χαλ, με τον Τσε Άνταμς να σημειώνει χατ-τρικ για να χαρίσει τον βαθμό στην ομάδα του η οποία βρισκόταν μπροστά στο σκορ 2-0, αλλά το έκανε δράμα.

Σε άλλα ενδιαφέροντα παιχνίδια, η Σουόνσι τελείωσε 38 χρόνια αναμονής για νίκη κόντρα στην Μπόλτον, Στόουκ και Νότιγχαμ Φόρεστ έμειναν στο 0-0, η ΚΠΡ έβαλε... τρίμπαλο σε δέκα λεπτά για να κερδίσει 3-2 την Μπρέντφορντ, ενώ η Μίντλεσμπρο έκανε το καθήκον της κόντρα στην Γουίγκαν (2-0). Τέλος, χωρίς νίκη παραμένει στον πάγκο της Ίπσουιτς ο Πολ Λάμπερτ (2-2 με την Ρέντινγκ).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπόλτον – Σουόνσι 0-1

Ντέρμπι – Άστον Βίλα 0-3

Μίντλεσμπρο – Γουίγκαν 2-0

Νόριτς – Μίλγουολ 4-3

Νότιγχαμ Φόρεστ – Στόουκ 0-0

ΚΠΡ – Μπρέντφορντ 3-2

Ρέντινγκ – Ίπσουιτς 2-2

Μπέρμιγχαμ – Χαλ 3-3

Μπλάκμπερν – Ρόδεραμ 1-1

Μπρίστολ Σίτι – Πρέστον 0-1

Γιώργος Σιάφας