Μόνη κερδισμένη η Νιούκαστλ...

Τρεις ισοπαλίες και τη νίκη της Νιούκαστλ επί της Μπόρνμουθ με σκορ 2-1 περιελάμβανε το απογευματινό πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ. Χωρίς γκολ το Λέστερ-Μπέρνλι (0-0), με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκαν τα Σαουθάμπτον-Γουότφορντ και Χάντερσφιλντ-Γουέστ Χαμ.



Μόνη κερδισμένη η Νιούκαστλ...

Λέστερ-Μπέρνλι 0-0

Χωρίς σκορ (0-0) ολοκληρώθηκε η συνάντηση του «King Power Stadium» ανάμεσα στη Λέστερ και την Μπέρνλι. Ελάχιστη σημασία έχει ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι κλήθηκαν σήμερα να δώσουν τον πρώτο τους εντός έδρας αγώνα μετά τον τραγικό θάνατο του προέδρου τους, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, με τις εκδηλώσεις μέσα και έξω από το γήπεδο να είναι έντονα φορτισμένες.

Νιούκαστλ-Μπόρνμουθ 2-1

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ προηγήθηκε στο 40ο λεπτό με τα πρώτα γκολ του Σάλομον Ροντόν στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Πρόκειται μάλιστα για τη δεύτερη φορά στην καριέρα του Βενεζουελάνου που βρίσκει δις το δρόμος προς τα αντίπαλα δίχτυα μέσα σε ένα ενενηντάλεπτο. Ο Τζέφερσον Λερμά ήταν αυτός που μείωσε για τα «κεράσια» στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

Σαουθάμπτον-Γουότφορντ 1-1

Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι βρήκε δίχτυα σε αναμέτρηση του «St Mary’s» μετά από 391 ημέρες, δίνοντας προβάδισμα στους «Αγίους» στο εικοσάλεπτο του ματς με τη Γουότφορντ. Ο Χοσέ Χολέμπας ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσα στο 82ο λεπτό της συνάντησης, επιχειρώντας ένα διαγώνιο αριστερό σουτ που δεν κατάφερε να εξουδετερώσει ο ΜακΚάρθι.

Χάντερσφιλντ-Γουέστ Χαμ 1-1

Σκόραρε αλλά δεν τα κατάφερε το συγκρότημα του Ντέιβιντ Βάγκνερ. Το γκολ του Πρίτσαρντ (6’) ήταν το πρώτο γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο «σπίτι» τους μετά από 726 αγωνιστικά λεπτά και την αναμέτρηση του περασμένου Απρίλη με τη Γουότφορντ. Η ισοφάριση του Φελίπε Άντερσον (75’) έμελλε ωστόσο να χαλάσει τα σχέδια νίκης, με τις δύο ομάδες να βολεύονται εν τέλει με το βαθμό της ισοπαλίας.

Ιωάννης Τζιουμακλής