Κάρντιφ-Μπράιτον 1-1 (Ημίχρονο)

Ισόπαλες με σκορ 1-1 οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα οι Κάρντιφ και Μπράιτον. Με δέκα παίκτες συνεχίζουν οι φιλοξενούμενοι από το 34ο λεπτό λόγω της κόκκινης του Ντάλε Στίβενς.



Κάρντιφ-Μπράιτον 1-1 (Ημίχρονο)

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό! Ο Μαρτς ανέλαβε την εκτέλεση ενός φάουλ από πλάγια θέση και ο Λιουίς Ντανκ εκμεταλλεύτηκε το γέμισμά του ανοίγοντας το σκορ με «σκαστή» κεφαλιά!

Η ομάδα του Νιλ Γουόρνοκ χρειάστηκε περίπου είκοσι λεπτά για να συνέλθει από το πρώιμο σοκ αλλά στο 28’ κατάφερε να δώσει απάντηση. Ο Καμαράσα πραγματοποίησε ατομική ενέργεια, διείσδυσε στην αντίπαλη περιοχή και επιχείρησε σέντρα. Η μπάλα άλλαξε πορεία από την παρέμβαση του Μπονγκ και στρώθηκε στο κεφάλι του Πάτερσον, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει από κοντά σε 1-1.

Στο 34ο λεπτό οι ισορροπίες της αναμέτρησης μεταβλήθηκαν.  Ο Άτκινσον τιμώρησε με κόκκινη κάρτα ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Στίβενς πάνω στον Κάνινγχαμ και οι «γλάροι» καλούνται πλέον να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα με παίκτη λιγότερο.

Οι συνθέσεις

Κάρντιφ: Εθεριτζ, Μανγκά, Μόρισον, Μπαμπά, Κάνινγχαμ, Καμαράσα, Γκούναρσον, Χάρις, Ραλς, Μέρφι, Πάτερσον

Μπράιτον: Ράιαν, Μοντόγια, Ντανκ, Ντάφι, Μπονγκ, Στίφενς, Νόκερτ, Καγιάλ, Ιθκέρδο, Μαρτς (39’ Μπισουμά), Μάρεϊ

Ιωάννης Τζιουμακλής