Νίκη για τη φορμαρισμένη Νόργουιτς, γκολ στο Ντέρμπι και το...ντέρμπι

Εξαιρετικά κύλησε η περασμένη εβδομάδα, με τη στήλη να επιστρέφει στο δρόμο των επιτυχιών. Με το γνωστό και ...ξεκούραστο τρόπο μας, αφού οι δύο επιλογές με τα γκολ επιβεβαιώθηκαν αρκετά γρήγορα, ενώ και η Πόρτσμουθ είχε πάρει το προβάδισμα από το 12ο λεπτό.



Νίκη για τη φορμαρισμένη Νόργουιτς, γκολ στο Ντέρμπι και το...ντέρμπι

Στα σημερινά, μόνο η Championship έχει κανονική αγωνιστική δράση, καθώς οι ομάδες των υπόλοιπων κατηγοριών αγωνίζονται για το FA Cup. Πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν από το σημερινό πρόγραμμα, μέσα από την πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ, το νέο Pamestoixima.gr.

Στο “Πράιντ Παρκ” του Ντέρμπι, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Άστον Βίλα. Και οι δύο ομάδες έχουν απασχολήσει αρκετές φορές τη στήλη με μεγάλη επιτυχία. Η Ντέρμπι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Παρέμεινε αήττητη για 6ο ματς(3Ν-3Ι-0Η), έχοντας ως μόνιμο χαρακτηριστικό το αμφίσκορο. Πλέον, βρίσκεται σε απόσταση μόλις δύο πόντων από την κορυφή. Εντός έδρας έχει ρεκόρ 5Ν-2Ι-1Ι με την απαραίτητη σημείωση πως η μοναδική ήττα ήταν αρχές Αυγούστου από την πολύ δυνατή Λιντς. Η Άστον Βίλα πορεύεται με νέο τεχνικό εδώ και ένα μήνα σχεδόν, τα προβλήματα όμως παραμένουν ίδια. Κακή ανασταλτική λειτουργία και αρκετή ποιότητα μεσοεπιθετικά είναι τα χαρακτηριστικά που την ακολουθούν από την αρχή της χρονιάς. Απόδειξη των παραπάνω τα 12/16 αμφίσκορα που έχει φέρει η ομάδα από το Μπέρμιγχαμ. Εκτός έδρας...παραπατάει αφού έχει να κερδίσει από τα μέσα Αυγούστου, έχοντας ρεκόρ έκτοτε 0Ν-3Ι-5Η. Η σημερινή αναμέτρηση έχει όλες τις ενδείξεις για να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες. Η διαφορά στη φόρμα και την ψυχολογία, που είναι σαφέστατα με το μέρος της Ντέρμπι, και η χαμηλή απόδοση στο γκολ/γκολ με οδηγούν στο εξίσου πιθανό όβερ που στη νέα πλατφόρμα του Pamestoixima.gr προσφέρεται σε απόδοση 1,80.

Στο “Κάροου Ρόουντ” του Νόργουιτς, η τοπική ομάδα φιλοξενεί τη Μίλγουολ. Τα “καναρίνια” είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας αυτή την περίοδο. Στα 10 τελευταία ματς έχουν 8Ν-1Ι-1Η και 15-5 γκολ. Ως εκ τούτου, βρίσκονται στην πρώτη θέση (ισόβαθμη με Λιντς). Εντός έδρας έχουν ρεκόρ 5Ν-0Ι-3Η. Κοιτώντας αυτά τα αποτελέσματα, το συμπέρασμα είναι πως κερδίζει τα ματς με ομάδες χαμηλότερου επιπέδου και χάνει αυτά με τις ισοϋψείς (Λιντς, Γουέστ Μπρομ, Στόουκ). Η Μίλγουολ δείχνει ξεκάθαρα ως τώρα πως είναι μία ομάδα έδρας. Όταν αγωνίζεται εντός είναι ανταγωνιστική, όταν φεύγει εκτός οι επιδόσεις της είναι τραγικές. Σε 8 ματς εκτός έδρας έχει ρεκόρ 0Ν-2Ι-6Η και γκολ 4-14. Σε έξι από αυτά έχει δεχτεί δύο γκολ τουλάχιστον.  Αξιοσημείωτη είναι και η κάκιστη παράδοση της Μίλγουολ στη συγκεκριμένη έδρα. Τελευταία νίκη της ήταν πριν 50 χρόνια και έκτοτε μετράει 0Ν-6Ι-13Η. Ξεκάθαρο φαβορί η Νόργουιτς στη σημερινή αναμέτρηση από όπου και αν το κοιτάξει κανείς, η νίκη της προσφέρεται από τον ΟΠΑΠ σε απόδοση 1,80. Ψάχνοντας κάτι καλύτερο στην πλήρως ανανεωμένη και ιδιαίτερα εύχρηστη πλατφόρμα του Pamestoixima.gr, το ειδικό στοίχημα ¨να νικήσει η Νόργουιτς με όβερ 1,5 γκολ¨ ανεβάζει την απόδοση στο ικανοποιητικότατο 2,05.

Στο “Χόθορνς” του Μπέρμιγχαμ, η Γουέστ Μπρομ αντιμετωπίζει τη Λιντς στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν αισθητή κάμψη στην απόδοση τους. Στα τελευταία 6 ματς, έχουν 1Ν-1Ι-4Η και γκολ 6-8. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για την ομάδα με την καλύτερη επίθεση του Πρωταθλήματος με 33 γκολ, παρά την πρόσφατη κάμψη της. Στα 8 εντός έδρας ματς έχει 7 γκολ/γκολ με ρεκόρ 5Ν-1Ι-2Η και συνολικά 22 γκολ υπέρ και 12 κατά. Η Λιντς του προπονητή Μπιέλσα συνεχίζει να πρωταγωνιστεί από την αρχή του Πρωταθλήματος. Σταθερά στις δύο πρώτες θέσεις με ποδόσφαιρο άκρως αντιπροσωπευτικό του προπονητή της. Πιέση ψηλά, γρήγορο ποδόσφαιρο, εναλλαγές στις θέσεις, επιθετικός προσανατολισμός παντού και πάντα. Χαρακτηριστικό είναι πως έχει ακριβώς το ίδιο ρεκόρ εντός και εκτός έδρας με 4Ν-3Ι-1Η. Στη σημερινή αναμέτρηση υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δούμε ανοιχτό ματς με εκατέρωθεν γκολ. Το συνδυαστικό στοίχημα του να σκοράρουν και οι δύο ομάδες με όβερ 2,5 γκολ προσφέρεται από την πλατφόρμα Pamestoixima.gr σε απόδοση 1,77. Γεγονός που έχει επαλειφθεί και στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο “Χόθορνς”.

Συνοπτικά

Ντέρμπι-Άστον Βίλα  όβερ 2,5    1,80

Νόργουιτς-Μίλγουολ   1+όβερ1,5    2,05

Γουέστ Μπρομ-Λιντς   γκολ/γκολ+όβερ 2,5   1,77

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Νίκος Κεραμύδας