Community Shield (preview)

Η πρώτη μεγάλη μάχη της χρονιάς έφτασε! Το μίσος του Μάντσεστερ μετακομίζει στο «Γουέμπλεϊ», εκεί όπου Γιουνάιτεντ και Σίτι με την ιδιότητα της πρωταθλήτριας και της Κυπελλούχου Αγγλίας αντίστοιχα θα μονομαχήσουν με τα μεγάλα τους αστέρια για την πρώτη κούπα της σεζόν και την επίδειξη ανωτερότητας (16:30)!



Community Shield  (preview)

Το «στολίδι» του Λονδίνου θα φιλοξενήσει την πρώτη μεγάλη κόντρα της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012! Μία εβδομάδα πριν την πρώτη σέντρα της Πρέμιερ Λιγκ, το Community Shield βάζει… σε κλίμα δράσης τους Άγγλους φιλάθλους με το ντέρμπι του Μάντσεστερ! Το χρήμα… έρευσε άφθονο και τη φετινή μεταγραφική περίοδο, με τις δύο ομάδες να ενισχύονται σημαντικά και ουσιαστικά εν όψει της προσπάθειας για ακόμη μεγαλύτερες και περισσότερες επιτυχίες και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, το γόητρο και το πάθος για επιβολή έναντι του μισητού αντιπάλου, πολλές φορές αρκεί…

Με Αγκουέρο στον πάγκο…

Τα 38 εκατ. λίρες που διέθεσε η Μάντσεστερ Σίτι πριν από λίγο καιρό για την απόκτηση του Σέρχιο Αγκουέρο, θα καθίσουν στον πάγκο! Ο Αργεντινός επιθετικός θεωρείται ανέτοιμος παρά το γεγονός ότι έχει πάρει μέρος στις τελευταίες προπονήσεις των «πολιτών», ωστόσο, σε μια από αυτές εγκατέλειψε με ενοχλήσεις και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν σκοπεύει να ρισκάρει. Εκτός μάχης έχει μείνει και ο Κάρλος Τέβες, ο οποίος έχει παρατείνει τις καλοκαιρινές του διακοπές λόγω της συμμετοχής του στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν συνεχίζει την αναζήτηση του επόμενου ποδοσφαιρικού του σταθμού. Η επιστροφή του στις τάξεις της Σίτι είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, όταν και τον περιμένουν στο Κάρινγκτον ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις.

«Διαβολικές» απουσίες

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν είναι ο μόνος που δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο από τα πιο πολύτιμα «όπλα» του. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει να αντιμετωπίσει δύο πολύ σημαντικές απουσίες, οι οποίες οφείλονται όλες από τα φιλικά προετοιμασίας. Αρχικά, ο Μάικλ Κάρικ δεν θα καταφέρει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αφού στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του Έντβιν Φαν ντερ Σαρ που αποχώρησε από την ενεργό δράση, αποκόμισε πρόβλημα στον Αχίλλειο τένοντα. Εκτός αυτού, ο Χαβιέ Ερνάντες δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του Σκοτσέζου προπονητή, ελέω της διάσεισης που έχει υποστεί.

Οι Φλέτσερ, Βαλένσια και Ράφαελ επέστρεψαν στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο, η συμμετοχή τους κρίνεται από την απόφαση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και το πλάνο που έχει στο μυαλό του για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση της χρονιάς.