Bενγκέρ για Σάντσες: «Έχει χάσει την αυτοπεποίθηση του στη Γιουνάιτεντ»

Την άποψη του για τον Αλέξις Σάντσες και την κατάσταση του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κλήθηκε να σχολιάσει ο πρώην τεχνικός του στην Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ.



Bενγκέρ για Σάντσες: «Έχει χάσει την αυτοπεποίθηση του στη Γιουνάιτεντ»

Ο Αλσατός τεχνικός συνυπήρξε μαζί με τον Αλέξις Σάντσες μέχρι και πέρυσι, για σχεδόν 2,5 χρόνια στο Λονδίνο στην Άρσεναλ.

Ερωτηθείς από το beIn Sports για το τί μπορεί να φταίει για την κατάσταση του Χιλιανού στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τους τελευταίους μήνες, ο 68χρονος τεχνικός είπε;

Πιστεύω ότι έχει χάσει την αυτοπεποίθησή του. Το πιο δυνατό σημείο στο παιχνίδι του είναι όταν μπορεί να ντριμπλάρει και να κρατήσει τη μπάλα όταν τα βάζει με τους αντιπάλους του. Τέτοιου είδους παίκτες είναι και οι πιο ευάλωτοι όταν χάσουν την αυτοπεποίθησή τους και δεν έχουν ψυχολογία για να αποδώσουν.

Το έχασε σταδιακά, όμως δεν έχει χάσει την τρομερή φυσική του κατάσταση και πιστεύω το γεγονός πως τον τελευταίο καιρό έχει μείνει στον πάγκο, θα τον βοηθήσει να εμφανιστεί με πιο καθαρό μυαλό...» , σχολίασε σχετικά ο Αλσατός για τον πρώην παίκτη του στους Λονδρέζους.

Xρήστος Γραβιάς