Πογκμπά: «Καλό για μας το να μας θεωρούν αουτσάιντερ…»

Για τη μεγάλη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο… πρώην «σπίτι» του, την έδρα της Γιουβέντους, μίλησε ο Πολ Πογκμπά, τονίζοντας πως λειτουργεί υπέρ της ομάδας του να τον την υποτιμούν ενίοτε οι αντίπαλοι, κάτι που μπορεί να το μετανιώσουν όμως με το τέλος του αγώνα…



Πογκμπά: «Καλό για μας το να μας θεωρούν αουτσάιντερ…»

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πήγαιναν ως το αουτσάιντερ στην αναμέτρηση του Τορίνο κόντρα στη Γιουβέντους, με τη χθεσινή νίκη τους όμως έβαλαν.. φωτιά στον 8ο όμιλο, αφήνοντας πλέον τα πάντα ανοιχτά για την πρώτη θέση του γκρουπ.

«Ήταν υπέροχη βραδιά. Γνωρίζαμε πως η Γιουβέντους είναι μεγάλη ομάδα και, για να είμαστε ειλικρινείς, όταν πετύχαμε το γκολ, δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε. Συνεχίσαμε την προσπάθεια, πιέσαμε και ξέραμε πως μπορούμε να γίνουμε επικίνδυνοι στις στημένες φάσεις επειδή αμύνθηκαν καλά στο ανοιχτό γήπεδο.

Θεωρώ πως είναι καλό το να μας θεωρούν αουτσάιντερ, ώστε ο κόσμος να περιμένει κάτι άσχημο από μας και τότε να τον εκπλήσσουμε. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς», τόνισε ο Γάλλος με τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης.

Χρήστος Γραβιάς