Η εξήγηση του Μουρίνιο για τον πανηγυρισμό και... η ατάκα για την FA (vids)

Απάντηση προς τους οπαδούς της Γιουβέντους που επί 90 λεπτά εξαπέλυαν βαρύτατες ύβρεις για τον ίδιο και την οικογένειά του ήταν ο πανηγυρισμός στο φινάλε της αναμέτρησης στο Τορίνο, όπως εξήγησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, που... πέταξε και το καρφί του στην FA για το γεγονός πως τον κυνηγάει ακόμα για να τον τιμωρήσει!  



Η εξήγηση του Μουρίνιο για τον πανηγυρισμό και... η ατάκα για την FA (vids)

Ο Πορτογάλος κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο σφύριγμα της λήξης στο παιχνίδι της Τετάρτης και με τους «κόκκινους διαβόλους» να έχουν κάνει επική ανατροπή στα τελευταία λεπτά, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κι έκανε τη χαρακτηριστική κίνηση «δεν σας ακούω», προκαλώντας και τις αντιδράσεις των παικτών της Γιουβέντους.

Λίγο αργότερα, αιτιολόγησε την κίνησή του, λέγοντας:

«Με έβριζαν για 90 λεπτά, έβριζαν και την οικογένειά μου αλλά και την οικογένεια της Ίντερ. Γι' αυτό αντέδρασα έτσι, αλλά το έκανα εν θερμώ. Δεν θα το έκανα ξανά αν είχα καταφέρει να παραμείνω ψύχραιμος» είπε ο Μουρίνιο, που αναφέρθηκε και στην FA η οποία... ακόμα προσπαθεί να διαβάσει τα χείλη του και να τον τιμωρήσει από εκείνο το περιστατικό μετά από το ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Νιούκαστλ και τα όσα έλεγε προς την κάμερα.

Ερωτηθείς από ρεπόρτερ για τη δυσαρέσκεια που φέρονταν να εκφράζουν οι «μπιανκονέρι» βλέποντάς τον να πανηγυρίζει προκλητικά, ο «Μου» απάντησε:

«Κατάλαβες τι έλεγαν; Ίσως να ρωτήσεις την FA που ξέρει να μεταφράζει»!

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης