Στέρλινγκ για το πέναλτι: «Συγγνώμη στον διαιτητή» (vid)

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν κρύφτηκε καθόλου πίσω απ' το δάχτυλό του μετά την πτώση του λόγω... γκάφας στην περιοχή και το πέναλτι που κέρδισε στο πρώτο ημίχρονο της νίκης (6-0) της Μάντσεστερ Σίτι επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ, ζητώντας συγγνώμη από τον ρέφερι. «Θα μπορούσε να του το πει, δεν θέλουμε να σκοράρουμε έτσι» είπε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.  



Στέρλινγκ για το πέναλτι: «Συγγνώμη στον διαιτητή» (vid)

Ο Άγγλος επιθετικός των «πολιτών» κέρδισε ένα πέναλτι που δεν έπρεπε να πάρει ποτέ και πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ το βράδυ της Τετάρτης στο «Etihad», ωστόσο, το γεγονός πως σκόνταψε και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα στιγμάτισε την εμφάνισή του και γίνεται πλέον λόγος για την πιο κακή και αστεία απόφαση που έχει παρθεί στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

«Πήγα να τσιμπήσω τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα και δεν ξέρω τι έγινε. Δεν αισθάνθηκα καμία επαφή από αντίπαλο. Ζητάω συγγνώμη από τον διαιτητή» είπε ο Στέρλινγκ, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να σχολιάζει επί του θέματος:

«Θα μπορούσε να το έχει πει στον διαιτητή ότι έπεσε μόνος του για να μην δώσει το πέναλτι. Δεν θέλουμε να σκοράρουμε έτσι, δεν μας αρέσει. Οφείλουμε να βοηθούμε τους διαιτητές και ξέρετε τι συμβαίνει πλέον και με το VAR όμως οφείλουμε όλοι να βοηθάμε τους διαιτητές. Παίρνει 10'' να τον ενημερώσεις για κάτι...».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης