Κλοπ σε δημοσιογράφο για τα προβλήματα της Λίβερπουλ: «Έχω μόνο 10 δάχτυλα στα χέρια...» (vid)

Τόσα που... δεν μπορούσε ούτε να τα μετρήσει ο Κλοπ, ήταν τα προβλήματα της Λίβερπουλ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, όπου και ήρθε η ήττα με το 2-0 στο Βελιγράδι βάζοντας τους «κόκκινους» σε μπελάδες για την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.  



Κλοπ σε δημοσιογράφο για τα προβλήματα της Λίβερπουλ: «Έχω μόνο 10 δάχτυλα στα χέρια...» (vid)

Η αγγλική ομάδα υπέστη ήττα με την οποία... έβαλε τα χέρια της κι έβγαλε τα μάτια της στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα, τη στιγμή που τα πάντα παραμένουν ανοιχτά στον όμιλο μετά και το 1-1 της Νάπολι με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Σαν Πάολο» αλλά και τις δυνάμεις που δείχνει να έχει η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

«Έχω μόνο 10 δάχτυλα στα χέρια μου...» ήταν η απάντηση του Κλοπ όταν κλήθηκε από δημοσιογράφο να δείξει τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Λίβερπουλ και τα λάθη που έκανε, με τον Γερμανό κόουτς να τονίζει ότι: «Τα γκολ έτσι όπως ήρθαν και στο χρονικό σημείο που επιτεύχθηκαν, οδήγησαν σε συγκεκριμένη κατεύθυνση το ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε υποψίες ευκαιριών για γκολ, είχαμε καταστάσεις σύγχυσης στην άμυνα των αντιπάλων μας, αλλά οι μεγαλύτερες φάσεις ήταν στα τελευταία 2-3 λεπτά. Αν είχαμε σκοράρει νωρίς μπορεί και να άλλαζαν τα πράγματα, αλλά αυτό είναι υποθετικό. Συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα, άξιζε τη νίκη». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης