Μουρίνιο: «Αντιμετωπίζουμε ένα από τα φαβορί»

Σημαντικό αλλά όχι καθοριστικό χαρακτήρισε το ματς κόντρα στην Γιουβέντους ο Ζοσέ Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο να ισχυρίζεται πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League. Τι είπε για την σχέση του με τον Πολ Πογκμπά.



Μουρίνιο: «Αντιμετωπίζουμε ένα από τα φαβορί»

«Θεωρώ ότι οι οπαδοί της Γιουβέντους με μίσησαν εξαιτίας του τρεμπλ που έκανα με την Ίντερ. Έχω νορμάλ σχέση με τον σύλλογο και είμαι φίλος με τον Αλέγκρι. Κάποιοι οπαδοί ωστόσο επιμένουν σε κάποιες αναμνήσεις από το πέρασμά μου στην Ίντερ, όπως τα τρία δάχτυλα που είχα δείξει», ανέφερε ο Πορτογάλος για την επιστροφή του στην Ιταλία και προσέθεσε για την Γιουνάιτεντ:

«Νομίζω ότι δουλεύουμε καλά κατά την διάρκεια της εβδομάδας και στο τέλος δεν προσεγγίζουμε καλά τα παιχνίδια. Το σημαντικό βεβαίως είναι να τα πάμε καλά σε αυτά, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να γίνει. Το ίδιο έγινε και στο παιχνίδι με την Γιουβέντους στην Αγγλία. Εάν κάνουμε τα ίδια λάθη αύριο, θα τα πληρώσουμε. Αντιμετωπίζουμε μια σούπερ ομάδα, μια ομάδα φαβορί για το τρόπαιο.

Δεν θέλω να υποτιμήσω το ματς, αλλά θυμηθείτε ότι έχουμε και ακόμη δύο παιχνίδια να δώσουμε. Το αυριανό είναι σημαντικό, αλλά όχι καθοριστικό».

Τέλος, όσον αφορά τον Πολ Πογκμπά δήλωσε:

«Ο τύπος θα λέει ταδικά του, ο Πολ το ίδιο και εγώ αυτά που πιστεύω. Για τον Τύπο η σχέση μας είναι άθλια, για τον Πογκμπά είναι μια σχέση παίκτη-προπονητή και για μένα είναι μια καλή σχέση παίκτη-προπονητή».

Γιώργος Σιάφας