Άνετη Λίβερπουλ, σε... αναμμένα κάρβουνα η Τότεναμ

Με θετικό αποτέλεσμα απόψε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, η Λίβερπουλ μπορεί να παραμείνει ήρεμη και ν' αφήσει τις Παρί και Νάπολι να... τρώγονται μεταξύ τους στον όμιλο. Η Τότεναμ έχει ίσως την τελευταία της ευκαιρία για να διατηρήσει ελπίδες και πιθανότητες να συνεχίσει στην Ευρώπη και μετά τα Χριστούγεννα, φιλοξενώντας την Αϊντχόφεν.  



Άνετη Λίβερπουλ, σε... αναμμένα κάρβουνα η Τότεναμ

Η Λίβερπουλ ταξίδεψε στη Σερβία δίχως τον Σέρνταν Σακίρι με τον Γιούργκεν Κλοπ ν' αποφασίζει να τον προστατεύσει από την έχθρα των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα καθώς ο Ελβετός έχει προκαλέσει με τον πανηγυρισμό με τον σχηματισμό του αετού της μεγάλης Αλβανίας σε γκολ που έχει πετύχει στο παρελθόν.

Προκειμένου, λοιπόν, ο Kloppo να έχει ήσυχο το κεφάλι του, τον άφησε πίσω στην Αγγλία, όπως επίσης πίσω έμεινε ο Χέντερσον και ο Κλάιν. Ο Κεϊτά επέστρεψε στα πλάνα του Γερμανού κόουτς μετά την απουσία του στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, ενώ έτοιμος είναι και ο Λόβρεν.

Η βαθμολογία του Γ' ομίλου:

1.Λίβερπουλ 6

2.Νάπολι 5

3.Παρί 4

4.Ερυθρός Αστέρας 1

Για την Τότεναμ, η κατάσταση είναι πολύ πιο δύσκολη και μόνο με θετικό αποτέλεσμα απόψε στο «Γουέμπλεϊ» κόντρα στην Αϊντχόφεν μπορεί να μιλάει για συνέχιση της διεκδίκησης της 3ης θέσης – ιδανικά – του γκρουπ ώστε να παραμείνει εντός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και να παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι Ολλανδοί, αν και είδαν τα «σπιρούνια» να κάνουν ανατροπή στο προηγούμενο μεταξύ τους ματς, βρήκαν τρόπο να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα και να ισοφαρίσουν στο τελικό 2-2.

Απόψε, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο δεν θα έχει διαθέσιμο τον Μούσα Ντεμπελέ που είναι τραυματίας, όπως επίσης συμβαίνει και με τους Ντάιερ, Βερτόνχεν, Ρόους, ενώ τιμωρημένος είναι ο Γιορίς από την αποβολή του στο προ δυο εβδομάδων ματς. Παρών ξανά ο Ντέλε Άλι που έχασε τη νίκη του Σαββάτου απέναντι στη Γουλβς.

Η βαθμολογία του Β' ομίλου:

1.Μπαρτσελόνα 9

2.Ίντερ 6

3.Τότεναμ 1

4.Αϊντχόφεν 1

Κώστας Ζάλιαρης