Ποτσετίνο: «Είναι απογοητευτικό, αλλά όχι ντροπιαστικό»

Απογοητευτικό χαρακτήρισε το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει η Τότεναμ στο Champions League ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ο οποίος ωστόσο τόνισε πως δεν θα αποτελούσε ντροπή για τον σύλλογο το να αποκλειστεί σε έναν τόσο δύσκολο όμιλο.



Ποτσετίνο: «Είναι απογοητευτικό, αλλά όχι ντροπιαστικό»

«Όταν παίζεις με ομάδες του βεληνεκούς της Ίντερ, της PSV και φυσικά της Μπαρτσελόνα, δεν είναι εύκολο να προκριθείς στην επόμενη φάση του Champions League. Όταν δεν είσαι αρκετά δολοφονικός μπροστά και αμύνεσαι τόσο άσχημα όσο εμείς στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Ίντερ, όταν δεν αξίζει να προχωρήσεις, και εάν δεν είσαι αρκετά καλός σε τόσο ανταγωνιστικό επίπεδο, είναι απογοητευτικό αλλά δεν είναι ντροπιαστικό.

Αισθανόμαστε απογοήτευση γιατί δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε στην πιθανότητα να παίξουμε Τσάμπιονς Λιγκ στο καινούργιο μας γήπεδο, αλλά δεν ήταν στο χέρι μας. Ήταν περίπλοκη η κατάσταση σε αρκετούς τομείς. Είναι αδύνατο, παράλληλα, να κατηγορήσουμε τον σύλλογο για όλο αυτό.

Εάν μπορέσουμε να κερδίσουμε αύριο έχουμε μια ευκαιρία να περάσουμε στην επόμενη φάση και να παίξουμε τον ερχόμενο Μάρτιο στο νέο μας γήπεδο», είπε ο Αργεντινός πριν το παιχνίδι των Spurs με την PSV στο «Γουέμπλεϊ».

Γιώργος Σιάφας