Λένο: «Άτυχη στιγμή στο γκολ του Μίλνερ»

Την... ουρά του απ’ έξω θα μπορούσε να βγάλει ο Μπερντ Λένο στο γκολ του Τζέιμς Μίλνερ στο βαθμολογικό ντέρμπι της Άρσεναλ κόντρα στην Λίβερπουλ, αλλά ο Γερμανός δοκίμασε να κάνει την έξοδο στην φάση και την χαρακτήρισε «άτυχη στιγμή». Κολακευτικά λόγια από τον Γερμανό τερματοφύλακα για τους «κόκκινους», που τόνισε πως φοβήθηκαν την ομάδα του η οποία «έχει τρομερές δυνατότητες για την συνέχεια».



Λένο: «Άτυχη στιγμή στο γκολ του Μίλνερ»

«Ήταν μια άτυχη στιγμή. Για έναν τερματοφύλακα είναι εκνευριστικό. Εάν μείνεις μακριά από την φάση αυτός που θα βρεθεί στο δεύτερο δοκάρι θα σκοράρει και κανείς δεν θα κατηγορήσει εσένα. Εάν μπεις στην φάση και σκοράρει αυτός που είναι στο κέντρο, όλοι θα σου πουν διώξε την μπάλα διαφορετικά.

Δεν είναι εύκολο σε αυτήν την περίπτωση γιατί προσπάθησα να βρεθώ δυναμικά στο κέντρο της φάσης. Δεν μπορείς με σιγουριά να πεις που θα πάει και μετά η μπάλα πάει και πέφτει ιδανικά στα πόδια του Μίλνερ. Κι έτσι ήρθε το γκολ», σχολίασε αρχικά ο Λένο και προσέθεσε:

«Μπορούν να τα βάλουν πολύ καλά με τις μεγάλες ομάδες. Μπορούν να κυριαρχήσουν απέναντί τους. Θεωρώ ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Αυτό με την Γουλβς την ερχόμενη αγωνιστική θα είναι πολύ διαφορετικό.

Αλλά πιστεύω οι αντίπαλοι αναγνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο παίζουμε. Η Λίβερπουλ μας έδειξε πολύ σεβασμό. Δεν τολμούσε να πιέσει πάρα πολύ. Όπως και να ‘χει πιστεύω πως αυτό πρέπει να μας δώσει θάρρος για την συνέχεια».

Γιώργος Σιάφας