Πλούσια μαλλιά σε μία μέρα από την Advanced Hair Clinics

Αν τον τελευταίο καιρό έχεις παρατηρήσει έντονη αραίωση στα μαλλιά σου, είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό που βιώνει το μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών στη σύγχρονη κοινωνία. Για αυτό, πριν σε πιάσει πανικός, θέλουμε να σε ενημερώσουμε πως υπάρχει λύση. Όπως μας ενημερώνει ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Επιστημονικός Διευθυντής της σύγχρονης κλινικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών Advanced Hair Clinics, μπορείς να αποκαταστήσεις το τριχωτό της κεφαλής, τα γένια, τα μούσια ή ακόμα και τα φρύδια με την εξελιγμένη μέθοδο Advanced FUE.  



Πλούσια μαλλιά σε μία μέρα από την Advanced Hair Clinics

Διαδικασία

Αρχικά, ο γιατρός εξετάζει την δότρια περιοχή, την περιοχή δηλαδή από την οποία θα ληφθούν τα μοσχεύματα, ώστε να ελέγξει αν η ποιότητα είναι καλή και μπορεί να γίνει μεταμόσχευση. Στη συνέχεια, υπολογίζεται με ακρίβεια ο αριθμός των τριχοθυλακίων που θα εμφυτευτούν, μέσω ενός ειδικού λογισμικού. Μετά από την προεργασία, ο ασθενής είναι έτοιμος για τη μεταμόσχευση, η οποία πραγματοποιείται υπό τοπική αναισθησία και έτσι ο ασθενής μπορεί να διαβάζει ή να χρησιμοποιεί το κινητό του. Αρχικά, γίνεται η εξαγωγή των τριχοθυλακίων ένα προς ένα από τη δότρια περιοχή και στη συνέχεια εμφυτεύονται με τον ίδιο τρόπο στη λήπτρια περιοχή.

Πλεονεκτήματα FUE

Η Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE γίνεται με την τεχνική «One Step Implantation» και έτσι αποφεύγεται ο τραυματισμός της περιοχής. Ακόμη, η τεχνική FUE δεν αφήνει ουλές ή σημάδια μετά τη μεταμόσχευση και δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας. Έτσι, ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς μετεγχειρητικό πόνο. Το ποσοστό επαναφύτρωσης φτάνει το 98% και μέσα σε 12 μήνες παρατηρείται ένα εντελώς φυσικό και μόνιμο αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, η αποτελεσματικότητα της μεταμόσχευσης εξαρτάται από την εμπειρία και την εξειδίκευση του γιατρού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Advanced Hair Clinics: https://www.advancedhairclinics.gr ή να επικοινωνήσετε με μία από τις κλινικές σε Ελλάδα & Κύπρο:

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Γλυφάδα: +30 210 8980444

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Ρόδος: +30 22410 32700

Λεμεσός: +357 25251040

Facebook: www.facebook.com/AdvancedHairClinics

Instagram: www.instagram.com/advanced_hair_clinics

Email: info@advancedhairclinics.gr