Με… μηδέν γράφει ιστορία η Σίτι!

Την ευκαιρία να ανέβει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας έχει η Μάντσεστερ Σίτι που υποδέχεται τη Σαουθάμπτον (17:00)! Έτοιμοι να γράψουν ιστορία οι «πολίτες» εάν κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους.  



Με… μηδέν γράφει ιστορία η Σίτι!

Με την απώλεια βαθμών της Λίβερπουλ, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι έτοιμη να καθίσει μόνη στην πρώτη θέση! Για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει, δίχως τον Κέβιν Ντε Μπρόινε και τους Οταμέντι- Γκουντογκάν, να προσπεράσει το εμπόδιο της Σαουθάμπτον, η οποία ούτως ή άλλως τα βρίσκει… σκούρα ενάντια στη Σίτι (1 ισοπαλία και 7 ήττες στο Etihad).

Όσον αφορά το ρεκόρ που πάει να σπάσει σήμερα ο σύλλογος του Μάντσεστερ, αφορά στο μηδέν παθητικό που έχει κρατήσει ο Έντερσον στα προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Εάν το καταφέρει και σήμερα, η Σίτι θα φτάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της τα 7 σερί ματς της Πρέμιερ Λιγκ δίχως να δεχτεί γκολ!

Σε γενικότερο πλαίσιο, ο τελευταίος που είχε κρατήσει το μηδέν για περισσότερα από 6 ματς ήταν ο Έντβιν Φαν ντερ Σάαρ, ο οποίος το 2009 σταμάτησε στα 14 συνεχόμενα με τα χρώματα της Γιουνάιτεντ.