Αποχαιρέτησαν με νίκη τον Βιχάι ...

Με το γκολ του Ντεμαράι Γκρέι στο 55ο λεπτό επικράτησε η Λέστερ στην έδρα της Κάρντιφ με σκορ 1-0 για την 11η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Με νίκες των γηπεδούχων ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις Γουέστ Χαμ-Μπέρνλι (4-2), Νιούκαστλ-Γουότφορντ (1-0) και Έβερτον-Μπράιτον (3-1).



Αποχαιρέτησαν με νίκη τον Βιχάι ...

Κάρντιφ-Λέστερ 0-1

Οι «αλεπούδες» ταξίδεψαν στην Ουαλία για το πρώτο παιχνίδι μετά το θάνατο του Βιχάι Σριβανταναπράμπα. Τα πάντα περιστρέφονταν γύρω από τον άδικο χαμό του Ταϊλανδού επιχειρηματία και το αγωνιστικό σκέλος της συνάντησης περνά για όλους σε δεύτερη μοίρα. Η νίκη έρχεται απλά ως το «αντίο» που αρμόζει στην προσφορά του Βιχάι στο σύλλογο ενώ η ομάδα του Κλοντ Πιέλ παραμένει η μοναδική στην Πρέμιερ Λιγκ που έχει σκοράρει στο σύνολο των πρώτων 11 αγωνιστικών.

Γουέστ Χαμ-Μπέρνλι 4-2

Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου η Γουέστ Χαμ πήρε δύο φορές προβάδισμα με τους Αρναούτοβιτς (10’) και Φελίπε Άντερσον (68’) και η Μπέρνλι ισοφάρισε σε ισάριθμές περιπτώσεις με τους Γκούντμουντσον (45’) και Γουντ (77’). Όλα αυτά μέχρι να οδηγηθούμε στο 84ο λεπτό, όπου ο Φελίπε Άντερσον με τον δεύτερο προσωπικό του τέρμα γύρισε την πλάστιγγα υπέρ των «σφυριών», πριν η νίκη σφραγιστεί με το τελικό 4-2 από τον Τσιτσαρίτο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Νιούκαστλ-Γουότφορντ 1-0

Το γκολ του Αγιόθε Πέρεθ στο 65ο λεπτό της συνάντησης ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση του «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Τρία από τα συνολικά επτά γκολ που έχει σημειώσει φέτος η Νιούκαστλ στην Πρέμιερ Λιγκ έχουν σημειωθεί από παίκτες που πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή. Ότι δηλαδή έγινε και σήμερα, αφού ο Ισπανός επιθετικός αντικατέστησε τον Μούτο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

Έβερτον-Μπράιτον 3-1

Με δύο τέρματα του Ριτσάρλισον (26’, 77’) και άλλο ένα από τον Κόουλμαν (50’)  υπέταξαν στα «ζαχαρωτά» τους «γλάρους», οι οποίοι είχαν ισοφαρίσει στο 33ο λεπτό με τον Λιούις Ντανκ. Ο Ριτσάρλισον έχει σκοράρει περισσότερα γκολ στις τελευταίες 9 εμφανίσεις του στην Πρέμιερ Λιγκ (6), από όσα είχε βάλει στα προηγούμενα 38 ματς (5)!

Ιωάννης Τζιουμακλής