Μουρίνιο: «Προς το παρόν... είμαστε για τετράδα»

Την πίστη του πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα καταφέρει στο τέλος της σεζόν να βρίσκεται σε μια εκ των τεσσάρων πρώτων θέσεων της βαθμολογίας, δίχως να κάνει λόγο για διεκδίκηση του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ, εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο.   



Μουρίνιο: «Προς το παρόν... είμαστε για τετράδα»

Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός «πέταξε»… εκτός τίτλου ουσιαστικά την ομάδα του, ούσα πλέον στην 8η θέση με 17 βαθμούς, χωρίς να θεωρεί όμως ότι αυτή δεν μπορεί να βρεθεί στις πρώτες τέσσερις θέσεις στο τέλος του πρωταθλήματος και να πάρει ένα από τα «εισιτήρια» του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας χρονιάς:

«Όταν βρίσκεσαι εκτός του τοπ-4, δεν πιστεύω πως μπορείς να μιλάς για τίτλο. Όταν είσαι εντός του τοπ-4, που πιστεύω ότι πρόκειται να είμαστε, μπορείς να δεις τις αποστάσεις, τις αγωνιστικές, να δεις την κατάσταση γενικότερα βάσει τραυματισμών, απουσιών και φόρμας.

Αυτή τη στιγμή, είμαστε εκτός της τετράδας, οπότε θεωρώ πως πρέπει να μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε και να προσπαθήσουμε να είμαστε σε καλύτερη θέση μέχρι τα τέλη του Δεκέμβρη, όπου και προσδοκώ να είμαστε».

 

 

Χρήστος Γραβιάς