«Bλέπει»... οκτάδα μέσω Φούλαμ η Μάντσεστερ Σίτι

Για μια θέση στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ θα παλέψουν απόψε (1/11, 21:45) Μάντσεστερ Σίτι και Φούλαμ, στο «Έτιχαντ».



«Bλέπει»... οκτάδα μέσω Φούλαμ η Μάντσεστερ Σίτι

Οι δυο ομάδες συναντιούνται στον εν λόγω θεσμό για πρώτη φορά μετά το 2009 (νίκησαν τότε οι «πολίτες» με σκορ 2-1), με την μεν Σίτι να θέλει να συνεχίσει την πορεία της, θεωρώντας το ως έναν ακόμα πιθανό στόχο-τίτλο για κατάκτηση, αλλά και η Φούλαμ θα θελήσει να… γλυκάνει λίγο τις εντυπώσεις λόγω της κακής πορείας στην Πρέμιερ Λιγκ, γνωρίζοντας πάντως το πόσο δύσκολο έργο έχει μπροστά της, στην έδρα της πρωταθλήτριας Αγγλίας.

Παρά το διακύβευμα  της πρόκρισης, ο Πεπ Γκουαρντιόλα πρόκειται να δώσει «ανάσες» σε κάποιους εκ των βασικών παικτών, ενώ πολύ πιθανό είναι το να ξεκινήσει σήμερα ή να δώσει γενικά χρόνο συμμετοχής στους Ζιντσένκο, Ντίαθ, Φόντεν και Μούριτς. Δεν υπολογίζει για σήμερα ούτως ή άλλως τους τραυματίες Γκιντογκάν και Ντανίλο, ερωτηματικό παραμένει ακόμα η κατάσταση του Ντελφ για το σημερινό ματς.

Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν χωρίς τον τιμωρημένο μέσο Κέβιν ΜακΝτόναλντ, με τον Τζο Μπράιαν να παραμένει αμφίβολος.

Ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Λέστερ-Σαουθάμπτον (που ακυρώθηκε μετά τον τραγικό θάνατο του ιδιοκτήτη των «αλεπούδων» το περασμένο Σάββατο).

Χρήστος Γραβιάς