Το πρώτο come-back και η αποθέωση στον Λάμπαρντ (vids)

Ο Φρανκ Λάμπαρντ, αποφασίζοντας να μετακομίσει στη New York City FC πίσω στο 2014, παραχωρήθηκε δανεικός στη Μάντσεστερ Σίτι και... αναγκάστηκε να παίξει κόντρα στην Τσέλσι. Βίωσε αυτό που ήθελε ν' αποφύγει ο Τζον Τέρι, ο οποίος συμφώνησε με την Άστον Βίλα όταν έβγαλε τα μπλε. Παρ' όλα αυτά, ο «Φράνκι» αποθεώθηκε ακόμα και ως αντίπαλος στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και ετοιμάζεται για... νέο γύρο συγκινητικών στιγμών απόψε στο Λιγκ Καπ.  



Το πρώτο come-back και η αποθέωση στον Λάμπαρντ (vids)

Ο Λάμπαρντ, απέκλεισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «32» και η κλήρωση των «16» έριξε τη δική του, Ντέρμπι Κάουντι, στην πρώτη του δουλειά ως πρώτος προπονητής, κόντρα στην Τσέλσι, με το ματς να πραγματοποιείται στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Έχοντας σκοράρει στο ματς του πρώτου γύρου της σεζόν 2014-2015, στο «Etihad», ο νυν τεχνικός των «κριαριών» βρέθηκε την 31η Ιανουαρίου πίσω στο Λονδίνο και το αγαπημένο του γήπεδο, όμως, φορούσε τα γαλάζια της Σίτι κι όχι τα μπλε της Τσέλσι.

Πέρασε με αλλαγή στο ματς στο 77ο λεπτό γνωρίζοντας την αποθέωση και κάνοντας κάτι παραπάνω από εμφανή την αμηχανία του. Καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στο παιχνίδι ο κόσμος φώναζε τ' όνομά του και στη λήξη της αναμέτρησης που ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 1-1 χάρη σε γκολ των Ραμί και Σίλβα, ο «Φράνκι» στάθηκε μπροστά στους οπαδούς και έζησε με την ψυχή του εκείνες τις στιγμές που ήταν μοναδικές για εκείνον...

Θυμηθείτε την πρώτη του επιστροφή στο «Στάμφορντ Μπριτζ»:

Κώστας Ζάλιαρης