Εκνευρίστηκε ο Τζέραρντ με ερώτηση δημοσιογράφου κι απάντησε αυτός αντί για τον Ρόσιτερ (vid)

Ο αποκλεισμός από την Αμπερντίν στα ημιτελικά του Betfred Cup και η αποτυχία να φτάσει η Ρέιντζερς στον μεγάλο τελικό, έχει κάνει τον Στίβεν Τζέραρντ να εμφανίσει το πιο αυστηρό πρόσωπό του. Διέκοψε τον Ρόσιτερ σε συνέντευξη Τύπου και απάντησε πως θα βρει καλύτερους παίκτες αν οι ήδη υπάρχοντες στο ρόστερ δεν αποδίδουν όπως οφείλουν!  



Εκνευρίστηκε ο Τζέραρντ με ερώτηση δημοσιογράφου κι απάντησε αυτός αντί για τον Ρόσιτερ (vid)

Ο «Stevie G» παρενέβη σε ερώτηση δημοσιογράφου προς τον Τζόρνταν Ρόσιτερ για το πως εξέλαβε εκείνος μια πρόσφατη τοποθέτηση του προπονητή του, ο οποίος είχε αναφέρει πως είναι δουλειά του να βρει τους παίκτες που θα του φτιάξουν τις φάσεις για γκολ, αν δεν μπορούν εκείνοι που έχει στη διάθεσή του.

«Θα απαντήσω εγώ σε αυτό... Ήταν προειδοποίηση. Είναι ερώτηση που θα έπρεπε να την κάνετε σε μένα και όχι στον Ρόσιτερ, ήταν τραυματίας για δυο χρόνια ο παίκτης. Σε ένα μεγάλο κλαμπ περιμένεις από τους μεγάλους παίκτες να βγουν μπροστά και να βοηθήσουν στα σημαντικά ματς. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε είναι λογικό ο προπονητής και το επιτελείο να ψάξουν για καλύτερους ποδοσφαιριστές» ήταν η παρέμβαση του Τζέραρντ.

Δείτε την στιγμή στο βίντεο:

 

Κώστας Ζάλιαρης