Ο Νάιτζελ Κλαφ πέταξε εκτός Λιγκ Καπ τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Μεγάλη νίκη της Μπέρτον επί της Νότιγχαμ Φόρεστ με το τελικό 3-2 για τον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας, με τον Νάιτζελ Κλαφ να πετάει εκτός συνέχειας του θεσμού την ομάδα της οποίας τη φανέλα τίμησε 412 φορές, αλλά και στην οποία ο πατέρας του, ο μεγάλος Μπράιαν Κλαφ, έγραψε χρυσή ιστορία.  



Ο Νάιτζελ Κλαφ πέταξε εκτός Λιγκ Καπ τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Η Μπέρτον συνεχίζει στο φετινό Carabao Cup δίνοντας πλέον το «παρών» στα προημιτελικά του τουρνουά, μετά και το 3-2 επί της Φόρεστ, με την ομάδα της LeagueOne να φτάνει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης.

Ο Νάιτζελ Κλαφ σημείωσε τη μεγάλη επιτυχία ως προπονητής, κόντρα στην ομάδα στην οποία αγωνίστηκε σε 412 ματς και με την οποία ο πατέρας του, πανηγύρισε οχτώ τίτλους, σε χρόνια ανεπανάληπτα για το κλαμπ του Νότιγχαμ, το οποίο έφτασε μέχρι και την κορυφή της Ευρώπης υπό τις οδηγίες του τεράστου, Μπράιαν Κλαφ.

Στους «8» του Λιγκ Καπ πέρασε και η Μπόρνμουθ, η οποία θα προσπαθήσει φέτος για την υπέρβαση, αφού πέρυσι, στο ίδιο σημείο του Κυπέλλου, αποκλείστηκε από την Τσέλσι.

Οι «cherries» δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ απέναντι στη Νόριτς, προηγήθηκαν με τον Στάνισλας στο 37', ισοφαρίστηκαν με τον Ονέλ Ερνάντες στο 70', όμως, δυο λεπτά και 39 δευτερόλεπτα μετά το γκολ που έφερε το ματς στα ίσια, ο Στιβ Κουκ διαμόρφωσε το τελικό 2-1, στέλνοντας την ομάδα της Πρέμιερ στην επόμενη φάση...

Κώστας Ζάλιαρης