Με Κάρντιφ έξω και το τελευταίο ματς της Λέστερ πριν αναλάβει ο Βιχάι!

Είναι καμιά φορά και αυτά τα περιβόητα παιχνίδια της μοίρας. Δεν μπορεί κανείς να εξηγήσει διαφορετικά συμπτώσεις αυτού του μεγέθους...



Με Κάρντιφ έξω και το τελευταίο ματς της Λέστερ πριν αναλάβει ο Βιχάι!

Το βράδυ της Τρίτης (30/10)ανακοινώθηκε επίσημα. Η Λέστερ καλείται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς μετά την τραγωδία που στιγμάτισε ανεξίτηλα την ιστορία της και θα κατέβει κανονικά στο γήπεδο του Κάρντιφ για να αναμετρηθεί με την τοπική ομάδα για την 11η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Το ματς δεν αναβλήθηκε και ως εκ τούτου θα είναι το πρώτο μετά το μοιραίο θάνατο του προέδρου της, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, ο οποίος έχασε τη ζωή του από την πτώση του ελικοπτέρου έξω από το «King Power» το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (27/10).

Γυρίζουμε το χρόνο πίσω και μεταφερόμαστε στις 12 Μαΐου του 2010. Οι «αλεπούδες» δίνουν τον δεύτερο από τους δύο αγώνες των playoffs του πρωταθλήματος της Championship στην έδρα της Κάρντιφ! Το τελευταίο ματς εκείνης της σεζόν, το τελευταίο που ο σύλλογος έχει δώσει έως σήμερα χωρίς τον Ταϊλανδό επιχειρηματία στο τιμόνι.

Το καλοκαίρι που ακολούθησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας θα πέρναγε στα χέρια της κοινοπραξίας της «Asia Football Investments», της οποίας υπήρξε επικεφαλής και οι δακρυσμένες «αλεπούδες» συνεχίζουν τη ζωή τους από εκεί που την είχαν αφήσει όταν εμφανίστηκε ο άντρας που στη συνέχεια την οδήγησε μέχρι τον θρόνο του αγγλικού ποδοσφαίρου...

Τα ματς που είχε δώσει η Λέστερ με την Κάρντιφ στο τέλος της σεζόν 2009-10. Οι «αλεπούδες» είχαν χάσει στα πέναλτι το εισιτήριο για τον τελικό των playoffs της Championship στο Wembley.

 Ιωάννης Τζιουμακλής