Ακούει προσφορές η Μπαρτσελόνα, καραδοκούν οι... Αγγλίδες για Ντεμπελέ

Το ποτήρι δείχνει να ξεχειλίζει με τον Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα, ο οποίος σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ μπαίνει οριστικά στην λίστα των ποδοσφαιριστών προς παραχώρηση (ακόμη και τον Ιανουάριο), με τις Λίβερπουλ, Τσέλσι και Άρσεναλ να καραδοκούν για την απόκτησή του.



Ακούει προσφορές η Μπαρτσελόνα, καραδοκούν οι... Αγγλίδες για Ντεμπελέ

Το περασμένο καλοκαίρι ο Γάλλος ήταν από εκείνους που οι διοικούντες ήθελαν να... κασάρουν μετανιώνοντας που τον αγόρασαν, ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε πίστεψε σε εκείνον και τους έπεισε να τον κρατήσουν στον σύλλογο.

Το ξεκίνημά του στην σεζόν ήταν ιδανικό, προς τέρψη του προπονητή του, αλλά όσο περνάει ο καιρός φαίνεται να δημιουργούνται προβλήματα με την συμπεριφορά του. Αποκορύφωμα η καθυστερημένη άφιξή του για το παιχνίδι του Champions League κόντρα στην Ίντερ, ματς στο οποίο έμεινε στον πάγκο χωρίς να σηκωθεί καθόλου από αυτόν.

Πλέον καταλανικά δημοσιεύματα ισχυρίζονται πως η «Μπάρσα» ακούει και πάλι προσφορές για τα δικαιώματά του, θέλοντας περίπου τα λεφτά τα οποία έδωσε στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, κάτι που μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για τις τρεις αγγλικές ομάδες, οι οποίες δεν έχουν επενδύσει ποτέ τόσα χρήματα σε έναν ποδοσφαιριστή.

Γιώργος Σιάφας