Επίσημο: Νεκρός ο πρόεδρος της Λέστερ!

Τον θάνατο του προέδρου της, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, μαζί με αυτούς άλλων πέντε ατόμων ανακοίνωσε η Λέστερ, που επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ήθελαν τον ισχυρό άνδρα της King Power να έχει επιβιβαστεί στο μοιραίο ελικόπτερο.



Επίσημο: Νεκρός ο πρόεδρος της Λέστερ!

Ο άνθρωπος με τον οποίο οι «αλεπούδες» απογειώθηκαν και έφτασαν μέχρι και την ίσως πιο ιστορική κατάκτηση πρωταθλήματος παγκοσμίως, δεν είναι πλέον ανάμεσά μας.

Ο 61χρονος επιχειρηματίας ήταν τελικά -όπως ανακοινώθηκε και από επίσημα χείλη- ανάμεσα στα άτομα που επιβιβάστηκαν στο μοιραίο όχημα μετά το τέλος του αγώνα της Λέστερ με την Γουέστ Χαμ, το οποίο επρόκειτο να τους μεταφέρει στο Λονδίνο αλλά συνετρίβη στο πάρκινγκ του σταδίου μετά από μηχανική βλάβη στον πίσω έλικα.

Πέντε στον αριθμό οι ψυχές που χάθηκαν, δηλαδή όλοι όσοι βρίσκονταν στο οκταθέσιο ελικόπτερο. Ο σύλλογος περιέγραψε ως σπαρακτική την στιγμή που κλήθηκε να κάνει γνωστή την είδηση, χαρακτηρίζοντας τον Σριβανταναπράμπα, τον Κουν Βιχάι, ως έναν άνθρωπο που έζησε την ζωή του με καλοσύνη και γενναιοδωρία. Φυσικά, έστειλε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε αυτές των υπόλοιπων αδικοχαμένων.

Γιώργος Σιάφας