Μαντσίνι:«Καλύτερη η Γιουνάιτεντ»

Χωρίς κανένα δισταγμό και κόμπλεξ ο Ρομπέρτο Μαντσίνι παραδέχθηκε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει τουλάχιστον «πέντε γιάρδες» μπροστά από την ομάδα του. Η Μάντσεστερ Σίτι θα καταφέρει να διεκδικήσει τον τίτλο της Πρέμιερ σύμφωνα με τον Ιταλό, μόνο αν αποκτήσει άλλους δύο σημαντικούς παίκτες.



Μαντσίνι:«Καλύτερη η Γιουνάιτεντ»
 
Παραμονές του πρώτου μεταξύ τους ντέρμπι στο "Γουέμπλεϊ" για το Community Shield, ο Μαντσίνι τόνισε ότι η Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να διατηρεί το προβάδισμα σε σχέση με την ομάδα του. Παρά τις μεταγραφές των Αγουέρο, Κλισί και Σάβιτς, ο Ιταλός δεν δίστασε να τοποθετήσει την μισητή αντίπαλο στην κορυφή. «Είναι πάνω από εμάς. Κατέκτησαν τον τελευταίο τίτλο της Πρέμιερ, απέκτησαν καλούς παίκτες, είναι δυνατή ομάδα και αυτή τη στιγμή δείχνουν καλύτεροι. Θέλουμε να βελτιωθούμε και θα το προσπαθήσουμε αλλά χρειαζόμαστε άλλους δύο δυνατούς παίκτες. Αν δείτε το ρόστερ της Γιουνάιτεντ, έχει 29 πολύ καλούς παίκτες και εμείς μόλις 20. Για να γίνουμε ανταγωνιστικοί χρειαζόμαστε κι άλλους» δήλωσε ο Μαντσίνι, ο οποίος συμπλήρωσε ότι δεν θα καταφέρει να βγάλει όλη τη χρονιά μόνο με τους παίκτες που έχει.
 
Ο Ιταλός πρώην τεχνικός της Ίντερ αρνήθηκε πάντως να κάνει ένα σχόλιο για τον Σαμίρ Νασρί, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό ρεπορτάζ των "πολιτών" σχεδόν από την αρχή του καλοκαιριού. Δεν δίστασε πάντως να ξεκαθαρίσει ότι οι Αντεμπαγιόρ, Μπριτζ, Μπέλαμι, Σάντα Κρουζ και Ονουόχα αν και είναι μέλη της Σίτι, δεν βρίσκονται στα πλάνα του.