Σοκ στον ποδοσφαιρικό κόσμο: Συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ (Video)

Σοκ στον ποδοσφαιρικό κόσμο επικρατεί από το τέλος του αγώνα της Λέστερ και μετά, καθώς το ελικόπτερο του προέδρου της Λέστερ, Βιχάι Σριβαντχαναπραμπά, συνετρίβη στο πάρκινγκ του «King Power». Άγνωστο αν είχε επιβιβαστεί...



Σοκ στον ποδοσφαιρικό κόσμο: Συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ (Video)

Ο Ταϊλανδός ιδιοκτήτης των «αλεπούδων» χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο Μέσο μεταφοράς πριν και μετά τα παιχνίδια της ομάδας του, και εφόσον ό,τι συνέβη, συνέβη αφότου ακολούθησε το καθιερωμένο πρόγραμμά του, τότε τόσο αυτός όσο κατά πάσα πιθανότητα και ο γιος του επιβιβάστηκαν για να αποχωρήσουν με αυτό.

Από την εταιρεία του, την «King Power» ειπώθηκε πως ο Βιχάι Σριβαντχαναπραμπά ήταν στο οκταθέσιο ελικόπτερο με προορισμό το Λονδίνο, καθώς επίσης πως θα βγάλει ανακοίνωση την Κυριακή. Άλλες πληροφορίες λένε πως τόσο ο γιος του, Αϊγιαγάτ Σριβαντχαναπραμπά, όσο και ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Λέστερ, Τζον Ρούντκιν, δεν ήταν στο ελικόπτερο.

Το συμβάν συνέβη μετά το τέλος του αγώνα της Λέστερ με την Γουέστ Χαμ και μέχρι και αργά το βράδυ του Σαββάτου -ξημερώματα Κυριακής- δεν υπήρξε κάποια επιβεβαίωση για το ποιος βρισκόταν στο μοιραίο ελικόπτερο και σε τι κατάσταση βρίσκεται μετά την συντριβή στο πάρκινγκ.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι πρώτον είδε τον Κάσπερ Σμάιχελ να τρέχει προς το μέρος που έγινε το συμβάν και στην συνέχεια τους ανθρώπους ασφαλείας. Ένας άλλος είπε πως ο πίσω έλικας δεν λειτούργησε με αποτέλεσμα το ελικόπτερο να γυρίσει γύρω - γύρω πριν καταλήξει στο έδαφος.

Γιώργος Σιάφας