«Αντίο» με γκολ και συγκίνηση από Σκόουλς! (vid)

Αποχαιρέτησε τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, όπως ακριβώς του αξίζει. Με δόξες, τιμές και το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου! Ο Πολ Σκόουλς είπε το επίσημο «αντίο» στη φιλική νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της New York Cosmos με σκορ 6-0, παρουσία ποδοσφαιρικών θρύλων, εκ των οποίων οι Ερίκ Καντονά και Πελέ!



«Αντίο» με γκολ και συγκίνηση από Σκόουλς! (vid)

Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με έξι γκολ της αμερικανικής ομάδας, με το τιμώμενο πρόσωπο να ανοίγει το... χορό των τερμάτων, για να τον ακολουθήσουν οι Ρούνεϊ, Άντερσον, Γουέλμπεκ και Μαμ Μπιράμ Ντιούφ (2)! Το αγωνιστικό κομμάτι σε τέτοιες περιπτώσεις περνάει σε δεύτερη μοίρα, αφού το «Ολντ Τράφορντ» απέδωσε φόρο τιμής στον θρυλικό Πολ Σκόουλς που αποφάσισε να ρίξει τους τίτλους τέλους στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Βέβαια, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον φρόντισε να ξεκουράσει αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές του εν όψει και του αγώνα για το Community Shield, την προσεχή Κυριακή, κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η επιστροφή του Ερίκ Καντονά στο «Θέατρο των Ονείρων», αυτή τη φορά με την ιδιότητα του διευθυντή ποδοσφαίρου της New York Cosmos, αποτελεί από μόνη της ένα τεράστιο γεγονός.