Γουίλιαν: «Δεν υπάρχει ομάδα που να μας φοβίζει»!

Για μια… ατρόμητη Τσέλσι, που δεν στέκεται στο όνομα του εκάστοτε αντιπάλου αλλά προσπαθεί να κάνει πάντα το παιχνίδι της, υπό τις οδηγίες του Μαουρίτσιο Σάρι, μίλησε ο Γουίλιαν.



Γουίλιαν: «Δεν υπάρχει ομάδα που να μας φοβίζει»!

Ο 29χρονος διεθνής δεν παρέλειψε βέβαια να πλέξει και το εγκώμιο του νυν τεχνικού του, που έχει «κερδίσει» τους παίκτες των «μπλε» - εκτός από τις προπονητικές του ικανότητες - και με τον «ανοιχτό», θετικό για αστεία χαρακτήρα του:

«Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το να κάνουμε μεγάλα παιχνίδια και το να σκοράρουμε στο τελευταίο λεπτό (σ.σ. στο τελευταίο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) ήταν απίστευτο.

Δεν έχουμε κανέναν φόβο στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη σεζόν, έχουμε μια ομάδα που θα παλέψει μέχρι τέλους και είμαι σίγουρος πως αυτό πρόκειται να κάνουμε.

Έχουμε κάνει μια πολύ καλή αρχή, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και όλο αυτό χάρη στον Σάρι. Ο τρόπος που δουλεύει έχει να κάνει μόνο με το πώς να παίζουμε καλά, και μας έχει δώσει πολλές ευκαιρίες για να δείξουμε την ποιότητα μας. «Eίναι πολύ θετικός τύπος. Πολύ έξυπνος προπονητής. Κάνει πλάκες και αστεία, που είναι ωραίο ώστε να είναι η ατμόσφαιρα μεταξύ μας σε καλά επίπεδα»», ήταν τα όσα ανέφερε ο Βραζιλιάνος εξτρέμ στo «Sky Sports».

Χρήστος Γραβιάς