Νίκη και… τίποτε άλλο για τη Λίβερπουλ κόντρα στην Κάρντιφ

Τη νίκη που θα συνεχίσει να την κρατάει σε τροχιά τίτλου και πρωτιάς, χωρίς... ιδιαίτερες συγκινήσεις, κυνηγάει σήμερα η Λίβερπουλ με αντίπαλο την Κάρντιφ στο «Άνφιλντ», για την 10η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Επικίνδυνες αποστολές για Γουλβς και Νιουκάστλ στις έδρες των Μπράιτον και Σαουθάμπτον αντίστοιχα, μεγάλη «μάχη» ανάμεσα σε Λέστερ και Γουέστ Χαμ στο τελευταίο χρονικό ματς της μέρας.



Νίκη και… τίποτε άλλο για τη Λίβερπουλ κόντρα στην Κάρντιφ

Οι «κόκκινοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους, μετά και από την μεσοβδόμαδη αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ, και έρχονται με κεκτημένη ταχύτητα, υποδεχόμενοι την Κάρντιφ στο γήπεδό τους. Aυτή τη στιγμή ισοβαθμούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με την Μάντσεστερ Σίτι με 23 βαθμούς. Σε ό,τι αφορά τις απουσίες, δεν θα μπορούν να υπολογίζουν εκ νέου ωστόσο στους μέσους Τζόρνταν Χέντερσον και Ναμπί Κεϊτά. Προβλήματα και για την Κάρντιφ, η οποία θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μέντεζ-Λένγκ, Γουόρντ, Πελτιέρ, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Μέρφι και Άρτερ.

Από εκεί και πέρα, την παρθενική της νίκη στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ, γνωρίζοντας ωστόσο τ δυσκολία του έργου που θα έχει, θα ψάξει η Νιουκάστλ, στην έδρα της Σαουθάμπτον. H Mπράιτον έχει αρχίσει να… ανεβάζει στροφές, προμηνύοντας πως θα γίνει ένα καλό ματς απέναντι στη Γουλβς, η οποία έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά μεν, «στραβοπάτησε» δε στο τελευταίο εντός έδρας ματς της με τη Γουότφορντ.

Σε… παρόμοια κατάσταση και η Χάντερσφιλντ, που αγνοεί ακόμα τη χαρά της νίκης, με παρόμοια όμως δύσκολη αποστολή, καθώς φιλοξενείται σήμερα από την Γουότφορντ. Για το «Τρίποντο» που θα δώσει… ανάσα στον Σλάβισα Γιοκάνοβιτς (μετά το κάκιστο ξεκίνημα φέτος), στοχεύει η Φούλαμ, που υποδέχεται στο Λονδίνο την Μπόρνμουθ, ενώ, τέλος, η σημερινή αγωνιστική ημέρα κλείνει με την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της Λέστερ με την Γουέστ Χαμ.

 

Aναλυτικά οι αναμετρήσεις του Σαββάτου (27/10) στην Πρέμιερ Λιγκ:

17:00 Μπράιτον-Γουλβς

17:00 Λίβερπουλ-Κάρντιφ

17:00 Σαουθάμπτον-Νιουκάστλ

17:00 Φούλαμ-Μπόρνμουθ

17:00 Γουότφορντ-Χάντερσφιλντ

19:30 Λέστερ-Γουέστ Χαμ

 

Χρήστος Γραβιάς