Xαρούμενος με την εμφάνιση στην Ουκρανία ο Γκουαρντιόλα

Φανερά ικανοποιημένος για την πολύ καλή εμφάνιση, που οδήγησε στην άνετη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ (3-0), έδειξε με το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης ο Πεπ Γκουαρντιόλα.



Xαρούμενος με την εμφάνιση στην Ουκρανία ο Γκουαρντιόλα

Παρά την ήττα της πρεμιέρας από τη Λιόν, οι «πολίτες» έχουν… απαντήσει με δυο σερί διπλά σε Χόφενχαϊμ και Σαχτάρ, γεγονός που τους κάνει να έχουν ξανά βάσιμες ελπίδες ώστε να πάρουν την πρώτη θέση στον όμιλο τους. Κάτι που μπορεί να συμβεί αν επαναλάβουν εμφανίσεις σαν τη χθεσινή, για την οποία ο Ισπανός τεχνικός είχε μόνο καλά λόγια να πει:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο που έχουμε κάνει στις τρείς τελευταίες σεζόν, όσο είμαι εγώ εδώ. Ήμασταν εκπληκτικοί, κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Αντιδράσαμε θετικά μετά την ήττα από τη Λιόν και τώρα η κατάσταση είναι στα χέρια μας. Μπορούμε να ελέγξουμε την τύχη μας τώρα. Ήταν πολύ σημαντικό το να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα και θα ευχαριστηθούμε αυτή τη νίκη για λίγο μέσα στις επόμενες μέρες

Πορευόμαστε μαζί εδώ και τρεις χρονιές, οπότε γνωριζόμαστε με τους παίκτες πολύ καλύτερα πια. Ξέρουμε τι ψάχνουμε, δουλεύουμε πολύ, και μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα»

Χρήστος Γραβιάς