Μπονούτσι: «Μπορούσα να πάω στην Γιουνάιτεντ, αλλά ήθελα να επιστρέψω»

Για την επιλογή που είχε να πάει τόσο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και την επιθυμία να επιστρέψει στην Γιουβέντους μίλησε πριν το παιχνίδι των δύο ομάδων για το Champions League ο Λεονάρντο Μπονούτσι.



Μπονούτσι: «Μπορούσα να πάω στην Γιουνάιτεντ, αλλά ήθελα να επιστρέψω»

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός είχε αφήσει την πρωταθλήτρια Ιταλίας για την Μίλαν, ωστόσο το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην πρώτη για να την ενισχύσει στην προσπάθεια που θα κάνει και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κατακτήσει την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ανάμεσα στις προτάσεις που είχε όταν αποφάσισε να φύγει από τους «ροσονέρι» ήταν και αυτή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία πριν από λίγους μήνες έψαχνε στόπερ αλλά δεν μπορούσε να βρει κανέναν, αλλά και εκείνη της Σίτι το 2016.

«Βασικά υπήρχαν αρκετές πιθανότητες και για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για την Μάντσεστερ Σίτι. Τότε είχα μιλήσει με την Γιουβέντους και είχαμε αποφασίσει ότι το καλύτερο ήταν να μείνω. Φέτος όταν άκουσα ότι υπήρχε πιθανότητα να επιστρέψω σπίτι μου σταμάτησα να ακούω όλες τις άλλες προσφορές», είπε σε αποκλειστική συνέντευξη στην «Telegraph», απαντώντας «Ναι» στην ερώτηση για το εάν ήταν υπαρκτό το φημολογούμενο ενδιαφέρον των «κόκκινων διαβόλων».

Γιώργος Σιάφας