Ο Μπάρκλεϊ έσωσε επίδοση εφτά ετών στο «Στάμφορντ Μπριτζ»! (vid)

Όπως δήλωσε ο ίδιος, βρέθηκε στο σωστό σημείο τη στιγμή στιγμή για να σκοράρει στο 96' του ντέρμπι της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και διατήρησε επίδοση την οποία οι «μπλε» του Λονδίνου κρατούν από το 2011 μπροστά στο κοινό τους!  



Ο Μπάρκλεϊ έσωσε επίδοση εφτά ετών στο «Στάμφορντ Μπριτζ»! (vid)

Πιο συγκεκριμένα, ο Άγγλος χαφ που πέρασε με αλλαγή στο Σαββατιάτικο ματς με τους «κόκκινους διαβόλους» και έσωσε τον βαθμό με το γκολ στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, διατήρησε την Τσέλσι αήττητη όσον αφορά στα ματς που προηγείται στο ημίχρονο στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Αν και πήγε να χαλάσει η παράδοση, ο Μπάρκλεϊ την επέκτεινε για 65ο παιχνίδι μπροστά στο κοινό των «μπλε», με 54 νίκες και 11 ισοπαλίες, σ' ένα ματς που ο Άντονι Μαρσιάλ και γενικότερα η καλή εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο δεύτερο ημίχρονο, έφεραν τα πάνω κάτω και ανέτρεψαν την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί με το γκολ του Ρούντιγκερ από το πρώτο ημίχρονο.

Την τελευταία φορά που η Τσέλσι αν και βρισκόταν μπροστά στο σκορ στην ανάπαυλα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» υπέστη ήττα στο σφύριγμα της λήξης, ήταν τον Οκτώβριο του 2011, σε ντέρμπι με την Άρσεναλ, η οποία έφυγε από την έδρα των συμπολιτών της με το επιβλητικό 5-3!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης