Πιέζει τη διοίκηση για στόπερ ο Μουρίνιο

Γενναία θέλει τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζοσέ Μουρίνιο όσον αφορά το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι και το ποσό που θα διατεθεί για την απόκτηση ενός στόπερ. Οι Κουλιμπαλί και Μιλένκοβιτς των Νάπολι και Φιορεντίνα είναι οι δύο που έχει ξεχωρίσει ο Πορτογάλος προπονητής.  



Πιέζει τη διοίκηση για στόπερ ο Μουρίνιο

Τα θέματα στα μετόπισθεν των «κόκκινων διαβόλων» έχουν αποδειχθεί πολλάκις και έχουν στοιχίσει στην ομάδα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει δηλώσει ανοιχτά πως θέλει ποδοσφαιριστές που θα έχουν την ποιότητα να μεταφέρουν σωστά τη μπάλα από την άμυνα στην επίθεση, πράγμα που ο Μουρίνιο έχει αντιληφθεί πως δεν μπορεί να γίνει σωστά τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Για τον λόγο αυτό έχει ξεχωρίσει τους Καλιντού Κουλιμπαλί και Νίκολα Μιλένκοβιτς των Νάπολι και Φιορεντίνα για το κέντρο των μετόπισθεν, ωστόσο, για να γίνει κίνηση για κάποιον εκ των δύο παικτών τον χειμώνα, θα πρέπει η πιθανή προσφορά της Γιουνάιτεντ να είναι τέτοια που θα έχει πιθανότητες επιτυχίας.

Έτσι, ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει ήδη ασκήσει τις πιέσεις του προς τη διοίκηση του συλλόγου του Μάντσεστερ για το μπάτζετ που θα τεθεί στη διάθεσή του ενόψει Ιανουαρίου προκειμένου να καλυφθεί η τρύπα στην άμυνα.

Κώστας Ζάλιαρης