Και στα άσχημα βράδια, θα παίρνει αυτό που θέλει! (vid)

Αρκούν μια – δυο φάσεις για τη Λίβερπουλ ακόμα και στις άσχημες εμφανίσεις της, για να παίρνει τουλάχιστον αυτό που ψάχνει. Σε πολύ κακό βράδυ η ομάδα του Κλοπ, πέρασε από το John Smith Stadium με το τελικό 1-0 επί της Χάντερσφιλντ, χάρη σε γκολ του Σαλάχ που επέστρεψε στο σκοράρισμα! Στην κορυφή μαζί με τη Σίτι, στο +2 από τις Τσέλσι και Τότεναμ οι «κόκκινοι».   



Και στα άσχημα βράδια, θα παίρνει αυτό που θέλει! (vid)

Πολύ μακριά από τον καλό της εαυτό η Λίβερπουλ τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Χάντερσφιλντ. Δίχως φαντασία και διάθεση στο παιχνίδι της, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ευτύχησε να σκοράρει στο 23ο λεπτό από κάθετη του Σακίρι για τον Σαλάχ και καλό χαμηλό σουτ του Αιγύπτιου για το 1-0. Ο «Φαραώ» έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων δίχως να βρει δίχτυα και το έκανε σε ένα ματς που η Λίβερπουλ τον είχε τρομερή ανάγκη για να φύγει «αλώβητη» από το γήπεδο των «terriers». Οργανωμένη και τολμηρή η Χάντερσφιλντ, διεκδίκησε ό,τι μπορεί να της άξιζε από το ματς, είδε να της ακυρώνεται γκολ για οφσάιντ, να υπάρχει περίπτωση με χέρι του Μίλνερ στην περιοχή, ενώ γενικότερα έκανε απόλυτα αισθητή την παρουσία της στο γήπεδο.

Η Χάντερσφιλντ, όσο κι αν έφτανε την κατοχή της μπάλας στο 65%, όσο κι αν την κυκλοφορούσε κοντά στο χώρο του κέντρου και στα πρώτα μέτρα του μισού γηπέδου της Λίβερπουλ, δεν μπορούσε να δημιουργήσει καλές στιγμές για γκολ. Μονάχα μια κεφαλιά του Ντεπουάτρ υπήρξε, την οποία μπλόκαρε ο Άλισον δίχως μεγάλη δυσκολία, με τους «κόκκινους» να καταφέρνουν να κρατήσουν λίγο περισσότερο την κατοχή από τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα και μετά. Ο Βαϊνάλντουμ πήρε τη θέση του Χέντερσον από την έναρξη της επανάληψης με τον Άγγλο να έχει παραπονεθεί για μυϊκές ενοχλήσεις, ενώ στο ματς πέρασαν και οι Φιρμίνο και Φαμπίνιο. Στο 82' ο Μουνιέ έστειλε πολύ ψηλά τη μπάλα από μεγάλο λάθος του Λόβρεν που επιχείρησε να διώξει με το τακούνι, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μόουι πέρασε από αριστερά, όμως το γύρισμά του σταμάτησε στον Φαν Ντάικ για να παραμείνει και το 1-0 για τη Λίβερπουλ...

 

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Χάντερσφιλντ: Λεσλ, Γιόργκενσεν, Σίντλερ, Λεβ, Χαντεργκιόνα (69' Μπενζά), Μόουι, Χογκ (90' + 2' Ντιακαμπί), Μπίλινγκ (70' Μουνιέ), Ντουρμ, Πρίτσαρντ, Ντεπουάτρ

Λίβερπουλ: Άλισον, Γκόμες, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Σακίρι, Χέντερσον (46' Βαϊνάλντουμ), Μίλνερ (77' Φιρμίνο), Σαλάχ, Στάριτζ, Λαλάνα (69' Φαμπίνιο)

Κώστας Ζάλιαρης