Μια ισοπαλία σαν ήττα για τη Γιουνάιτεντ, αλλά ο Μουρίνιο είναι ακόμα όρθιος

Κοντά σε μια νίκη που θα μπορούσε να της αλλάξει ολόκληρη τη σεζόν έφτασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Στάμφορντ Μπριτζ και είναι ν' απορείς με το γεγονός πως πέταξε ξανά ένα ολόκληρο ημίχρονο, αφού στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε εντυπωσιακή. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος  



Μια ισοπαλία σαν ήττα για τη Γιουνάιτεντ, αλλά ο Μουρίνιο είναι ακόμα όρθιος

Η Τσέλσι ισοφάρισε σε νεκρό χρόνο στο τελικό 2-2 στο Λονδίνο και κάπως έτσι η αίσθηση που άφησε το ματς στους «κόκκινους διαβόλους» είναι τέτοια ήττας και όχι ενός αποτελέσματος που έφερε έναν βαθμό στη γενικότερη συγκομιδή.

Η Γιουνάιτεντ έφτασε πολύ κοντά στην πρώτη της νίκη στο Στάμφορντ Μπριτζ από την εποχή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον (την τελευταία του χρονιά, τον Οκτώβρη του 2012) όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει όλους τους βαθμούς από αυτό το ματς, βλέποντας τον Μπάρκλεϊ να σκοράρει στο 95':27''.

Αγωνιστικά, γι' ακόμα μια φορά όπως και στο ματς με τη Νιούκαστλ, το δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό από πλευράς Γιουνάιτεντ και αυτό σε κάνει ν' αναρωτιέσαι αφού ουσιαστικά η ομάδα του Μουρίνιο σπαταλάει ένα ολόκληρο ημίχρονο μένοντας σε παθητικό ρόλο.

Μόλις ο Πογκμπά κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και βοήθησε και ο εξαιρετικός Μάτα, έγινε η ανατροπή με τα δύο γκολ του Μαρσιάλ, όμως αυτή η ισοπαλία είναι σαν ήττα για τον σύλλογο του Μάντσεστερ, τη στιγμή που η Τσέλσι παρέμεινε αήττητη για φέτος.

Ο Μουρίνιο στο φινάλε χειροκροτήθηκε από ορισμένους οπαδούς, αλλά από κάποιους άλλους αποδοκιμάστηκε. Σε αυτούς, υπενθύμισε πως από τα έξι πρωταθλήματα της ιστορίας των «μπλε», τα τρία τα έχει πάρει αυτός, αφού, προτού αναλάβει εκείνος την λονδρέζικη ομάδα, είχε να δει πρωτάθλημα μισό αιώνα!

Η εικόνα που αφήνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πως μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα και να βρεθεί ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία, με τον Μουρίνιο να είναι ακόμα παρών...