Big Ben: Προβάδισμα νίκης για Γουέστ Μπρομ και Λίνκολν

Επανήλθαμε μετά από μία ακόμη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Μπορεί για τις περισσότερες ομάδες αυτές οι διακοπές να μην βοηθούν, για τα δικά μας Πρωταθλήματα όμως είναι ευεργετικές. Το πρόγραμμα με τα συνεχόμενα ματς Τετάρτη- Σάββατο έχουν επιβαρύνει αρκετές ομάδες, άρα η συγκεκριμένη διακοπή έδωσε πολύτιμες ανάσες σε κάποιες.  



Big Ben: Προβάδισμα νίκης για Γουέστ Μπρομ και Λίνκολν

 Την προηγούμενη αγωνιστική δεν επαληθεύθηκαν η Πιτέρμπρο στο όβερ και η απογοητευτική Πλίμουθ, αφήνοντας μας στο 1/3. Πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν από το σημερινό πρόγραμμα.

Στην Τσάμπιονσιπ, η Γουίγκαν υποδέχεται την Γουέστ Μπρομ. Η γηπεδούχος έρχεται από αρνητικά αποτελέσματα καθώς στα τελευταία τρία παιχνίδια έχει πάρει μόλις 1 βαθμό. Ειδικά την περασμένη αγωνιστική έκανε απογοητευτική εμφάνιση και ηττήθηκε με 4-0 στην Πρέστον. Γενικότερα δείχνει πως έχει χάσει την φρεσκάδα της και δυσκολεύεται στο γκολ. Εντός έδρας πάντως είναι αήττητη με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Για σήμερα έχει και 3 σημαντικές απουσίες να αντιμετωπίσει. Η Γούεστ Μπρομ πετάει από νίκη σε νίκη φτάνοντας τις 5 συνεχόμενες. Πιο πριν είχε 2 ισοπαλίες και κάπως έτσι το σερί έφτασε στους 7 αγώνες δίχως ήττα. Μεγάλη ποιότητα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, κάτι που αποδεικνύεται και από τα 31 γκολ ενεργητικό ως τώρα. Ξεκάθαρος στόχος η άνοδος από την αρχή της χρονιάς, βρίσκεται στην 3η θέση με μόλις 1 βαθμό διαφορά από την πρώτη δυάδα. Ιδιαίτερες απουσίες δεν έχει για σήμερα. Η φιλοξενούμενη έχει προβάδισμα για τη νίκη και έχει απόδοση 2,05 στον ΟΠΑΠ.

Στο γήπεδο Βάλει του Λονδίνου, η Τσάρλτον υποδέχεται την Μπάρνσλει. Τα τελευταία ματς των γηπεδούχων έχουν γρήγορο ρυθμό, πολλές ευκαιρίες και γκολ. Ενδεικτικό είναι πως στα 5 τελευταία έχει συντελεστή γκολ 10-10. Εντός έδρας έχει δώσει 6 ματς και έχει 4 όβερ. Η Μπάρνσλει βρίσκεται πλέον 1 βαθμό από τις δύο θέσεις απευθείας ανόδου και έχει ένα ματς λιγότερο. Διακρίνεται για την επιθετική φιλοσοφία στα παιχνίδια της, με μεγάλη πίεση και γρήγορο ρυθμό. Εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα παραγωγική, έχοντας σε 6 ματς 15 γκολ και ρεκόρ 4 νίκες-1 ισοπαλία-1 νίκη. Για σήμερα περιμένω ένα ανοικτό ματς με πολλά γκολ, γεγονός που προσφέρεται σε απόδοση 1,70 από τον ΟΠΑΠ.

Για το πρωτάθλημα της League Two, η Λίνκολν φιλοξενεί την Κέιμπριτζ. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τους γηπεδούχους. Στην πρώτη θέση από την αρχή, ωραίο ποδόσφαιρο, υψηλή ψυχολογία, γενικότερα όλα μοιάζουν ιδανικά στην ομάδα. Απέναντι της σήμερα μία ομάδα με μόλις 8 βαθμούς. Στα τελευταία 5 ματς έχει μόλις μία ισοπαλία, δείχνοντας ξεκάθαρα την κακή κατάσταση που βρίσκεται. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια και η απόδοση του 1,60 στον ΟΠΑΠ είναι μεγαλύτερη από αυτό που περίμενα.

Συνοπτικά

Γουίγκαν-Γουέστ Μπρομ 2 2,05

Τσάρλτον-Μπάρνσλει όβερ2,5 1,70

Λίνκολν-Κέιμπριτζ 1 1,60

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Νίκος Κεραμύδας