Υποχρεωμένος να την… πληγώσει!

Δεν χωρούν συναισθηματισμοί! Το ξέρει καλά και το παραδέχτηκε δημοσίως. Ο Ζοσέ Μουρίνιο συνεχίζει να παίζει το «κεφάλι» του και για αυτό η σημερινή (20/10, 14:30) εξόρμηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Τσέλσι έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού.  



Υποχρεωμένος να την… πληγώσει!

Ο Πορτογάλος ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξη Τύπου. Καλές οι αναμνήσεις, η αγάπη που ένιωσε στο Λονδίνο τις περιόδους που καθόταν στον πάγκο των «μπλε», όμως ο επαγγελματισμός του (αλλά και οι συνθήκες) δεν του επιτρέπει να… βυθιστεί στο συναίσθημα!

Η Γιουνάιτεντ είναι υποχρεωμένη να νικήσει και ο ίδιος να «σπάσει» επιτέλους την κατάρα που τον «συντροφεύει» με τις… πρώην! Στις 4 από τις 5 τελευταίες εξορμήσεις του σε έδρα ομάδας που είχε κοουτσάρει, ο Πορτογάλος έχει ηττηθεί!

Περιττό να αναφέρουμε ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς στο «Στάμφορντ Μπριτζ»… Τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Από τη μεριά της η Τσέλσι συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να στοχεύει στην κορυφή. Ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει περάσει ήδη τη φιλοσοφία του στην ομάδα και τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν. 20 πόντοι, ισοβαθμία στην πρώτη θέση με Σίτι και Λίβερπουλ. Στην προσπάθεια να παραμείνει πρώτος, ο έμπειρος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Ρούντιγκερ και πιθανότατα τον Μπάρκλεϊ, παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του δεύτερου στο ματς με την Ισπανία για το Nations League.

Όσον αφορά τους «κόκκινους διαβόλους», ο Λίντεγκαρντ θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν στα πιτς, ενώ υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για τη συμμετοχή των Φελαϊνί, Νταλότ, Μάτιτς, Σο και ΜακΤόμινεϊ.

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Λουίζ, Αλόνσο, Καντέ, Ζορζίνιο, Κόβασιτς, Πέδρο, Ζιρού, Αζάρ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλέντσια, Σμόλινγκ, Λίντελεφ, Σο, Πογκμπά, Μάτιτς, Φρεντ, Σάντσες, Λουκάκου, Μαρσιάλ.