Αζάρ: «Θα μπορούσα να τελειώσω την καριέρα μου στην Τσέλσι» (vid)

Όσο κι αν η αγάπη του για την Τσέλσι είναι μεγάλη, η Ισπανία είναι ένα απωθημένο για τον Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος αστέρας έδειξε ξανά πως σκέφτεται να παίξει στη La Liga, ωστόσο, δήλωσε πως θα ήταν απόλυτα χαρούμενος αν κατάφερνε να παραμείνει στους «μπλε» και ν' αποσυρθεί με τη μπλε φανέλα!  



Αζάρ: «Θα μπορούσα να τελειώσω την καριέρα μου στην Τσέλσι» (vid)

Μιλώντας στον Τζέιμι Ρέντναπ σε εκπομπή του SkySports, ο Αζάρ ξεκαθάρισε πως έπειτα από εφτά χρόνια παρουσίας στο «Στάμφορντ Μπριτζ», η Τσέλσι είναι κομμάτι της ζωής του, τόσο της δικής του, όσο και των μελών της οικογένειάς του.

Φυσικά θέλει να εκπληρώσει ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό του όνειρο μετακομίζοντας στην Ισπανία για να παίξει στη Ρεάλ, όμως, τόνισε πως σε περίπτωση που τελικά παραμείνει στους «μπλε», θα το κάνει με μεγάλη χαρά και θα ήθελε ν' αποσυρθεί ως παίκτης του κλαμπ έπειτα από χρόνια...

«Θα μπορούσα να ολοκληρώσω την καριέρα μου στην Τσέλσι! Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό το ενδεχόμενο. Είμαι χαρούμενος στην ομάδα, η οικογένειά μου είναι χαρούμενη στο Λονδίνο, οπότε, αν δεν πάω στην Ισπανία, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Αγαπώ τους οπαδούς, πιστεύω πως κι εκείνοι με αγαπούν και θα δούμε τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Θα είμαι χαρούμενος ό,τι κι αν γίνει...» ανέφερε στην εκπομπή Renault Match Zone.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης