Βάζει στην… άκρη το θέμα Ράμσεϊ και σκέφτεται μόνο τη Λέστερ ο Έμερι!

Την προσοχή του στραμμένη αποκλειστικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ¶ρσεναλ και σε τίποτα παραπάνω, δεν έχει αυτή τη χρονική στιγμή ο Ουνάι Έμερι, σκεπτόμενος μόνο το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Λέστερ (22/10, 22:00) και προσπαθώντας να αφήσει λίγο… παραπέρα την πολύκροτη υπόθεσης της ανανέωσης του συμβολαίου του ¶αρον Ράμσεϊ.



Βάζει στην… άκρη το θέμα Ράμσεϊ και σκέφτεται μόνο τη Λέστερ ο Έμερι!

Όσο και αν ο Ουαλός μέσος αποτελεί εκ των σημαντικότερων μονάδων στο τωρινό ρόστερ της ¶ρσεναλ (με ορατό τον κίνδυνο να τον χάσει για το... τίποτα, αν συμφωνήσει με άλλη ομάδα από τον Γενάρη και μετά)εντούτοις ο Ουνάι Έμερι δεν μπορεί να αφήσει την προσοχή του συλλόγου να συσσωρευτεί πάνω στο θέμα της ανανέωσης ή μη του συμβολαίου του παίκτη...

Για τον Ισπανό άλλωστε, που βλέπει πάντα κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, κάτι τέτοιο μπορεί να τον αποσπάσει από τα αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας και τις υποχρεώσεις της:

«Για μένα ο Ιανουάριος είναι πολύ μακριά. Σκέφτομαι μόνο την Δευτέρα και θέλω κάθε παίκτη μου να έχει τη νοοτροπία και την ανάλογη προετοιμασία για να παίξει αυτά τα παιχνίδια και να κερδίσει. Η προσοχή μου στρέφεται πάντα στο επόμενο ματς.

Το μέλλον είναι το αύριο και τίποτα παραπάνω. Θέλω ετοιμότητα και προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι, το τί γίνεται σε ατομικό επίπεδο δεν είναι για να το συζητήσω εγώ τώρα», σχολίασε σχετικά ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» ενόψει της αναμέτρησης με τη Λέστερ.

Χρήστος Γραβιάς