Ποκετίνο: «Συνεχίζουμε να παλεύουμε παρά τις δυσκολίες»

Το σύνθημα για… αντεπίθεση εκ νέου έδωσε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, που επεσήμανε πως η Τότεναμ δεν τα έχει πάει και άσχημα μέχρι στιγμής στη σεζόν, συνυπολογίζοντας μαζί και τις όποιες δυσκολίες αυτή αντιμετωπίζει…



Ποκετίνο: «Συνεχίζουμε να παλεύουμε παρά τις δυσκολίες»

Οι πρόσφατες ήττες των Λονδρέζων στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν απονθραρρύνουν τον Αργεντίνο τεχνικό, που τόνισε πως η ομάδα του έχει κάνει καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα σε σχέση με πέρυσι, παραμένοντας παράλληλα κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ…

«Πρέπει να υπενθυμίσω σε όλους πως αυτή είναι η καλύτερη μας εκκίνηση μετά από οκτώ αγώνες. Η εντύπωση αυτή άλλαξε μετά τις ήττες με Ίντερ και Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, πάντως έχουμε έναν πόντο παραπάνω σε σχέση με πέρυσι.

Δεν είμαι χαρούμενος που είμαστε στην πέμπτη θέση, και η φιλοδοξία μας είναι να είμαστε στην κορυφή, την ίδια στιγμή όμως είμαστε ρεαλιστές και δεδομένων των συνθηκών που έχουμε περάσει αρκετά και με το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Συνεχίζουμε να παλεύουμε όμως κα παραμένουμε πολύ κοντά στην κορυφή», ανέφερε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Τότεναμ με τη Γουέστ Χαμ ο Ποκετίνο.

Xρήστος Γραβιάς